Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şi senatorul Ion Rotaru este alături de Tudose în ce priveşte remanierea Guvernului

• parlamentarul a revenit cu telefon marţi seară, însă după închiderea ediţiei, pentru a-şi exprima punctul de vedere • şi el a confirmat că “joi, 12 octombrie, subiectul înlocuirii unor miniştri va fi discutat în CEx, cu argumente”

 

Senatorul Ion Rotaru nu a rămas dator şi a revenit marţi seară cu un telefon la redacţie, după ce reporterii “Obiectiv” îl contactaseră în cursul zilei pentru a obţine un comentariu pe marginea subiectului “fierbinte”: dorinţa premierului brăilean Mihai Tudose de a aduce modificări echipei de guvernare. Cum declaraţia parlamentarului a venit după închiderea ediţiei, iar în calitate de  preşedinte al PSD Brăila poziţia lui este importantă în contextul dat, vă redăm pe scurt discuţia purtată cu acesta. “Nici nu se pune problema: sunt alături de colegul nostru! La fel şi întreaga organizaţie locală. (...) Urmează ca în cursul zilei de joi, 12 octombrie, să se abordeze tranşant şi cu agrumente problema înlocuirii unor miniştri în şedinţa CEx, precum şi celelalte subiecte ridicate de premier”, a spus sursa citată.

Reamintim că parlamentarii social-democraţi brăileni precum şi întreaga organizaţie a PSD Brăila s-au aliniat în spatele premierului Mihai Tudose în demersul acestuia, anunţat luni seară, în prime-time, la televizor, de remaniere a Guvernului şi de rezistenţă în faţa lui Liviu Dragnea. Toţi ne-au declarat că sunt de acord cu punctul de vedere exprimat de Tudose, de necesitatea înlocuirii unora dintre miniştrii actualului Guvern, care au probleme de imagine, probleme cu justiţia, probleme de subordonare şi lipsă de reacţie, ori reacţie întârziată, la comandă administrativă.   
Categorie articol: 

Comentarii