Mergi la conţinutul principal

Şi-a scos prietena la o terasă, dar au încasat-o de la trei bătăuşi

un tânăr aflat la terasa unui bar din Tufeşti, împreună cu prietena sa, au fost luaţi la bătaie de nişte localnici

 

Poliţiştii au dat de urma unor indivizi din Tufeşti, acuzaţi că au agresat un tânăr şi pe prietena sa, în timp ce aceştia se aflau la o terasă.

Fapta a fost comisă la data de 16 august, la ora 2.00, un brăilean de 28 de ani, sesizând prin apel 112, faptul că, în timp ce se afla pe terasa unui bar din comuna Tufeşti, atât el cât şi prietena lui de 24 de ani, au fost agresionaţi de un localnic de 31 de ani şi încă două persoane necunoscute. Fiind lovită cu pumnul în zona dreaptă a feţei, tinerei i-a fost spartă o pereche de ochelari şi i-a fost rupt şi îndoit un cercel din aur.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Însurăţei le-au identificat şi pe celelalte două persoane bănuite că ar fi participat la comiterea fapei, fiind vorba despre un tânăr de 19 ani, din comuna Tufeşti, şi un brăilean de 39 de ani, aceştia fiind sancţionaţi contravenţional cu amendă, în valoare de 200 lei fiecare, conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro