Mergi la conţinutul principal

Şi-a pus cagula şi a scos cuţitul, pentru a fura bani

Jaf armat la locuinţa unui bătrân de 90 de ani, din comuna Cireşu. Un tânăr a dat buzna în casa omului şi i-a cerut banii, purtând cagulă şi ameninţând cu un cuţit. Bătrânul a reuşit să îi tragă cagula tâlharului, pe care l-a recunoscut, acesta fiind reţinut la scurt timp.
În ziua de 26 octombrie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei au dispus continuarea urmăririi penale faţă de Florin D. (27 de ani), din satul Vultureni, comuna Cireşu. El este acuzat de comiterea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată. Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Brăila, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Potrivit anchetatorilor, în seara de 25 octombrie, la ora 20.25, tânărul, purtând pe cap un fes tip cagulă şi fiind înarmat cu un cuţit, ar fi pătruns fără drept în locuinţa lui Constantin G. (90 de ani), din satul Vultureni. Bătrânul o avea în vizită şi pe fiica sa, în vârstă de 61 de ani. Prin ameninţare cu acte de violenţă, tânărul i-ar fi solicitat victimei bani. "Proprietarul ar fi reuşit să-i tragă fesul tânărului, pe care l-a recunoscut, moment în care acesta a fugit de la faţa locului", a precizat insp. principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Poliţiştii l-au găsit pe suspect la domiciliul său şi l-au condus la sediul Poliţiei oraşului Făurei, pentru cercetări.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro