Mergi la conţinutul principal

Şi-a mutilat fiica vitregă de doar 9 anişori, dar a cerut să fie lăsat în libertate

inculpatul Gheorghe Neaţu, de 57 de ani, din comuna Galbenu, a contestat măsura de arest dispusă de Judecătoria Făurei • a sperat că scapă din spatele gratiilor, numai că la Tribunalul Brăila i s-a spus “Pas”

 

Atacatorul din comuna Galbenu, căruia i-a picat victimă fiica vitregă de numai 9 ani, a încercat să îşi recapete libertatea, însă fără succes. Inculpatul Gheorghe Neaţu, de 57 de ani, a contestat măsura de arest dispusă de Judecătoria Făurei iar dosarul a ajuns la Tribunalul Brăila. Zilele trecute, instanţa superioară a dat verdictul care nu a fost însă în favoarea inculpatului. “Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul Neaţu Gheorghe împotriva încheierii din şedinţa de cameră de consiliu din data de 19.01.2018, pronunţată de Judecătoria Făurei. Menţine încheierea. Obligă inculpatul la plata sumei de 50 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, este soluţia pronunţată de Tribunalul Brăila.

Reamintim că, la data de 19 ianuarie, Gheorghe Neaţu a fost reţinut pe ordonanţă şi dus apoi în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă, măsura fiind admisă de judecători, inculpatul fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere.

O criză de gelozie, izbucnită din cauza faptului că femeia alături de care trăia, plecată de ceva timp în Belgia, voia să se despartă de el, l-a împins la răzbunare asupra unui copil. Bărbatul a stropit cu benzină o anexă din curtea locuinţei şi i-a dat foc, apoi şi-a agresat fiica vitregă, de numai 9 ani, pe care o avea în grijă.

Inculpatul a tăiat-o pe cea mică pe faţă şi pe frunte, cu un cutter, provocându-i leziuni grave. Efectiv, fetiţa va rămâne mutilată pe viaţă, din cauză că tatăl vitreg care o avea în grijă nu şi-a putut stăpâni furia.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro