Mergi la conţinutul principal

Şi-a lovit tatăl cu toporul în cap, dar s-ar fi vrut liber

arestat preventiv, în urmă cu o săptămână, pentru tentativă de omor, inculpatul Bătrînu Costel a contestat măsura • cauza a ajuns la Curtea de Apel Galaţi, iar judecătorii au respins cererea atacatorului care a rămas în spatele gratiilor • el şi-a atacat tatăl şi pe un amic de pahar al acestuia, cu toporul

 

Individul din satul Dudescu, comuna Zăvoaia, care şi-a atacat tatăl şi pe un amic al acestuia cu toporul, băgându-i pe cei doi în spital, ar fi vrut să fie lăsat în libertate. Tribunalul Brăila a dispus măsura arestării faţă de inculpatul Bătrînu Costel, în urmă cu o săptămână, iar acesta a contestat soluţia. La Curtea de Apel Galaţi bărbatul nu a avut câştig de cauză, el rămânând în continuare în spatele gratiilor. “Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Bătrînu Costel împotriva încheierii de şedinţă din data de 26.10.2018 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Brăila”, au decis, în urmă cu câteva zile, judecătorii CA Galaţi.

Potrivit poliţiştilor, în seara zilei de 25 octombrie, în jurul orei 19.30, s-a făcut sesizare prin apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că doi bărbaţi, din satul Dudescu, comuna Zăvoaia, unul de 53 şi celălalt de 61 de ani, au fost agresaţi de un localnic de 38 de ani, fiul celui de-al doilea bărbat. Victimele se aflau la domiciliul bărbatului de 53 de ani şi consumau băuturi alcoolice. A venit însă al treilea bărbat şi i-a lovit pe cei doi cu toporul în zona capului. A izbucnit o ceartă pe fondul unor neînţelegeri legate de repararea unei sobe. Victimele au suferit leziuni serioase, în urma atacului cu toporul acestea fiind preluate de ambulanţă şi transportate la spital. Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului şi l-au reţinut pe ordonanţă pe agresorul Bătrînu Costel, acesta fiind dus în faţa instanţei cu propunere de arestare.

Agresorul abia ieşise din penitenciar în urmă cu aproximativ 2 luni.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro