Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şi-a lovit tatăl cu pumnii în cap, deşi avea emis un ordin de protecţie

în seara de 3 martie, poliţiştii l-au prins în flagrant pe un bărbat de 44 de ani din Vişani, care venise în casa tatălui său, deşi avea emis un ordin de protecţie • fiul şi-a lovit tatăl de 67 de ani cu pumnii în zona capului

 

Un bărbat din Vişani şi-a luat tatăl la bătaie, deşi avea emis un ordin de protecţie şi nu trebuia să se apropie de casa părintească. Poliţiştii l-au prins pe agresor.

În ziua de 4 martie, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei l-au surprins în flagrant, pe un bărbat de 44 de ani, din comuna Vişani, împotriva căruia era emis un ordin de protecţie provizoriu. Potrivit poliţiştilor, la data de 3 martie, ora 19.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei au fost sesizaţi de către o femeie de 63 de ani, din localitatea Vişani, cu privire la o agresiune comisă chiar de fiul său. Pe fondul unor discuţii contradictorii şi al consumului de alcool, bărbatul l-a lovit pe tatăl său, în vârstă de 67 de ani, cu pumnii în zona capului. “În urma evenimentului, persoana agresionată a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, împotriva agresorului fiind emis un ordin de protecţie provizoriu, acesta revenind, în cursul zilei de 4 martie, la domiciliul părinţilor”, a precizat subinsp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a ordinului de protecţie provizoriu.
Categorie articol: 

Comentarii