Mergi la conţinutul principal

Şi-a căutat iubită pe internet şi a rămas fără bani

Amorul l-a usturat la buzunar. Dornic să îşi găsească o iubită, un bărbat a apelat la un site matrimonial pe internet. A găsit o tânără pe placul lui şi a invitat-o acasă, pentru o partidă de amor. Fata a venit şi a plecat apoi cu banii din casă.
Săptămâna trecută, un brăilean de 37 de ani a sesizat Poliţia Municipiului cu privire la faptul că i-a fost furată, din locuinţă, suma de 1.200 lei. A explicat că hoaţa este o tânără pe care a cunoscut-o prin intermediul Internetului şi a cărei identitate nu a putut să o precizeze. "Bărbatul le-a relatat poliţiştilor că, în data de 13 iunie, a invitat la domiciliul său o tânără, pe care o cunoscuse pe un site de anunţuri matrimoniale, pentru a întreţine raporturi sexuale. Fără a bănui intenţiile invitatei, bărbatul a lăsat-o singură în cameră câteva minute, timp în care aceasta i-a sustras suma de 1.200 lei din sertarul unei noptiere", a precizat subinspector Laura Dan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Poliţiştii susţin că acesta este al doilea caz de furt din locuinţă, săvârşit prin această metodă, înregistrat în luna iunie la Brăila. În primul caz a fost vorba despre un bărbat de 63 de ani, căruia, de asemenea, i-a fost sustrasă din locuinţă suma de 300 lei. Şi acesta fusese vizitat tot de o persoană cu care întreţinuse raporturi sexuale.
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila atenţionează oamenii să nu primească în casă persoane necunoscute, chiar dacă sunt dornici de partide de sex. Totuşi, dacă acceptă vizita unei persoane despre care nu ştiu prea multe, în niciun caz nu trebuie să o lase singură, iar sumele de bani sau lucrurile de valoare trebuie puse în locuri sigure. Şi persoanele care vin la uşă şi se recomandă ca reprezentând diverse instituţii publice trebuie legitimate şi, în niciun caz, nu trebuie lăsate să intre în locuinţă.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro