Mergi la conţinutul principal

Şi-au găsit mama moartă în apele Dunării

După trei luni de când a fost dată dispărută de la domiciliu, o femeie de 62 de ani, din localitatea Tichileşti, a fost găsită fără viaţă. Trupul neînsufleţit a fost scos la suprafaţă de apele Dunării şi recunoscut de fiul şi ginerele femeii, care treceau prin zonă. Poliţiştii de la Transporturi Navale (TN) Brăila au efectuat cercetări la faţa locului, victima fiind transportată la Morgă pentru efectuarea necropsiei. 

Ieri în jurul prânzului, Gheorghe Lenuţa, dată dispărută de la domiciliu în ziua de 3 ianuarie chiar de soţul ei, a fost găsită înecată. La ora 12.30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că doi cetăţeni au găsit în apele Dunării, între localităţile Chiscani şi Tichileşti, cadavrul unei femei, în apropiere de mal. Cei doi erau chiar fiul şi ginerele femeii decedate. "Nu au fost constatate semne vizibile de violenţă, trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei", ne-a declarat şeful Postului de Poliţie Transporturi Navale Brăila, Bogdan Vodă. Potrivit poliţiştilor, trupul femeii nu a ieşit până acum la suprafaţă întrucât corpul nu a intrat în putrefacţie, din cauza temperaturii scăzute. Abia acum, după ce vremea s-a încălzit, cadavrul a ieşit din apă şi a fost văzut de familia victimei, care a tot căutat-o în ultimele luni. Înainte de a pleca de acasă, Lenuţa ar fi ameninţat că îşi va lua viaţa, lăsând chiar şi un bilet.
Pe 4 ianuarie, la ora 10.45, Radu G. (55 de ani), din Tichileşti, a sesizat telefonic la Poliţia Municipiului Brăila dispariţia femeii alături de care trăia. El le-a spus poliţiştilor că în urmă cu o zi, soţia lui, Gheorghe Lenuţa, în vârstă de 62 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu s-a mai întors. Din verificările poliţiştilor a reieşit că femeia a fost văzută ultima dată în ziua de 3 ianuarie, la ora 13.30, pe raza comunei de domiciliu, însă de atunci nimeni nu a mai ştiut nimic de ea, până ieri, când cadavrul i-a fost găsit de fiul şi ginerele care mergeau la muncă în zonă.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro