Mergi la conţinutul principal

Şi-a atacat fosta concubină în parc şi i-a smuls poşeta

Supărarea pe fosta concubină l-a împins la gesturi necugetate pe un bărbat de 37 de ani. A atacat-o în Parcul Monument, apoi i-a furat poşeta şi telefonul. Tâlharul a ajuns în spatele gratiilor.
Zilele trecute, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a inculpatului Florin Dobriţa, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută de art. 233 Cod Penal. Cererea a fost admisă de Judecătoria Brăila, care a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pentru inculpat, pe o perioadă de 15 zile, începând cu 4 decembrie şi până pe 18 decembrie, inclusiv. Individul, care este de loc din judeţul Olt, a formulat contestaţie, iar Tribunalul Brăila va decide, pe 9 decembrie, dacă îl lasă sau nu în libertate.
Din probele administrate, arată procurorii, a rezultat faptul că Florin Dobriţa s-a deplasat în zona Parcului Monument, săptămâna trecută, iar când fosta concubină şi-a făcut apariţia, a fugit spre aceasta, luând-o prin surprindere şi atacând-o din spate. Femeia are 36 de ani şi este brăileancă, însă, se pare că s-a încurcat cu cine nu trebuia. "Cu ajutorul forţei, a târât-o pe aceasta în spatele unui bar din apropiere, i-a smuls geanta de pe umăr şi a aruncat-o, ulterior, în parc, păstrând doar actul de identitate al persoanei vătămate", se arată în comunicatul parchetului.
Potrivit anchetatorilor, fapta a fost comisă pe 2 decembrie, la ora 14.00, iar femeia tâlhărită a făcut imediat plângere la poliţie. Fostul concubin a fost găsit, a doua zi, la rudele aflate într-un sat din judeţul Brăila şi reţinut pentru 24 de ore. A fost dus apoi în faţa instanţei, cu propunere de arestare. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro