Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şi-a ameninţat cu moartea fostul cumnat

• un bărbat din Movila Miresii are, din nou, probleme cu legea • după ce a fost condamnat de mai multe ori în ţară şi în străinătate pentru diferite infracţiuni, acum a fost trimis în judecată pentru că şi-a ameninţat cu moartea fostul cumnat

 

O vorbă spusă la băutură îl poate costa libertatea. Un bărbat din comuna Movila Miresii a fost trimis în judecată de către Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, după ce în vara lui 2017 şi-a ameninţat fostul cumnat cu moartea, după care i-a spus că îi va da foc casei şi magazinului pe care acesta din urmă îl deţine în localitate.

Pe la jumătatea lunii iulie a anului trecut, mai exact pe 10 iulie, în jurul orei 19.15, Daniel Măcrineanu, aflat în stare de ebrietate, a mers la magazinul fostului său cumnat pentru a-i cere să aibă o discuţie. Dar nu în incinta societăţii, ci afară. Fosta rudă a refuzat discuţia, gest care l-a enervat atât de tare pe Măcrineanu încât a început să devină violent. De la înjurături, inculpatul a ajuns la ameninţări cu moartea şi cu distrugerea prin incendierea casei şi magazinului fostului cumnat. Nu i-a păsat că în încăpere se mai aflau şi alte persoane. Una dintre ele s-a speriat de reacţiile violente ale lui Măcrineanu, a pus mâna pe telefon şi a chemat poliţia. Până la sosirea oamenilor legii însă, bărbatul violent s-a făcut nevăzut.

Victima le-a povestit anchetatorilor că nu e pentru prima dată când Daniel Măcrineanu are un comportament agresiv faţă de el. Episoadele violente ar fi început încă de când victima a divorţat de sora inculpatului.

De altfel, Măcrineanu a mai fost condamnat de mai multe ori, în trecut, atât în ţară, cât şi în străinătate pentru diferite infracţiuni, inclusiv acte de violenţă. Acum, bărbatul a fost trimis în judecată, în stare de libertate, iar dosarul va ajunge spre soluţionare la Judecătoria Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii