Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şi-a alimentat Mercedes-ul cu combustibil şi a fugit fără să plătească

în noaptea de luni spre marţi, un tânăr ialomiţean s-a oprit la o staţie Peco din Însurăţei şi a pus combustibil, apoi şi-a văzut de drum • şoferul a fost prins de poliţişti la scurt timp şi s-a constatat că nu avea permis de conducere

 

Un tânăr din Ialomiţa a venit la Însurăţei să fure combustibil. În noaptea de luni spre marţi, la ora 2.40, angajatul unei staţii PECO din oraşul Însurăţei a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că o persoană necunoscută a alimentat vehiculul cu combustibil şi a părăsit staţia, fără a  achita contravaloarea acestuia. În jurul orei 3.40, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică, aflaţi în zona Piaţa Traian din municipiu, au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire a autovehiculului marca “Mercedes”. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe un tânăr de 26 de ani, din judeţul Ialomiţa, care nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, poliţiştii au constatat faptul ca inspecţia tehnică periodică a vehiculului era expirată.

Tânărul şofer a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 1.305 lei, iar ca măsură complementară a fost reţinut certificatul şi numărul de înmatriculare al autoturismului. “Totodată, pe numele tânărului a fost întocmit şi dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere şi furt calificat”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii