Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şi şoferii de “TICO” au tupeu: A fugit de la locul accidentului şi a refuzat etilotestul

un bărbat de 46 de ani, care conducea autoturismul pe Şoseaua Buzăului, a accidentat un pieton care traversa regulamentar şi apoi s-a făcut nevăzut • poliţiştii i-au dat de urmă şi au vrut să îl testeze cu aparatul etilotest, însă el a refuzat • în plus, nu a fost de acord nici cu prelevarea probelor biologice de sânge • s-a ales cu dosar penal şi a fost pus sub control judiciar

 

Un şofer brăilean a provocat un accident şi a fugit de la faţa locului, refuzând şi să sufle în fiolă pentru a se vedea dacă a consumat alcool. Bărbatul conducea un autoturism “Daewoo Tico” şi a lovit un pieton. El este cercetat penal pentru mai multe infracţiuni şi a fost pus şi sub control judiciar.

La data de 13 ianuarie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier l-au depistat pe un bărbat în vârstă de 46 de ani, bănuit că, la data de 12 ianuarie, ora 18.50, a provocat un accident rutier cu victimă. Mai precis, în timp ce conducea un autoturism pe Şoseaua Buzăului, dinspre Calea Călăraşilor, şoferul a ajuns la intersecţia cu strada Grigore Alexandrescu şi a accidentat un pieton care traversa strada pe marcajul pietonal. “Conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, părăsind locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie. Ulterior, acesta a fost depistat de poliţişti pe strada Simion Bărnuţiu, dar a refuzat sa fie testat cu aparatul etilotest. El a fost condus la spital, unde a refuzat şi prelevarea mostrelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice şi părăsirea locului accidentului. La data de 13 ianuarie, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.
Categorie articol: 

Comentarii