Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şi-a înjunghiat unchiul în gât, i-a furat 13 lei, apoi s-a autodenunţat la poliţie

• conflictul sângeros a pornit după ce victima a refuzat să-i dea împrumut 700 lei nepotului • tânărul l-a lovit cu cuţitul în zona gâtului, apoi a plecat spre sediul poliţiei pentru autodenunţ • poliţiştii au făcut verificări şi l-au reţinut pe agresor, iar judecătorii l-au trimis în spatele gratiilor, în arest preventiv

 

Un brăilean de 30 ani a fost arestat preventiv, vineri, după ce i-ar fi băgat cuţitul în gât unchiului său, pe motiv că acesta din urmă ar fi refuzat să-i dea împrumut 700 lei. Scena teribilă s-a petrecut joi după amiază, în municipiu. Tânărul a fugit, nepăsându-i dacă victima sa a supravieţuit sau nu atacului. La scurt timp, cuprins de remuşcări, s-a prezentat singur la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi le-a povestit oamenilor legii că şi-a ucis ruda.

O patrulă s-a deplasat imediat la locul indicat, unde a găsit victima, în vârstă de 48 ani, plină de sânge, dar în viaţă. A fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, iar medicii au stabilit că rănile provocate de nepotul său au fost, totuşi, superficiale, nepunându-i viaţa în pericol.

În urma cercetărilor, poliţiştii au aflat toată povestea. Bărbatul de 30 ani s-a dus la unchiul său pentru a-i cere împrumut 700 lei. Acesta din urmă a refuzat să-i dea banii, iar tânărul a scos un cuţit din buzunar şi s-a năpustit asupra unchiului, provocându-i două răni în zona gâtului. În plus, i-a sustras şi suma de 13 lei, apoi a fugit la poliţie să se autodenunţe.

Oamenii legii l-au reţinut pentru 24 ore, după care în cursul zilei de vineri l-au dus în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă. Cererea procurorilor a fost admisă, iar tânărul îşi va petrece următoarele 29 zile în spatele gratiilor, pentru tentativă de omor şi tâlhărie.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii