Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şeful PSD Brăila despre raportul Ministrului Justiţiei privind DNA: «No comment»

• preşedintele PSD Brăila, Ion Rotaru, a evitat să se pronunţe asupra raportului privind activitatea DNA, făcut de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader • întrebat în conferinţă de presă dacă împărtăşeşte opinia ministrului, acesta a refuzat să comenteze subiectul

 

Linişte mormântală la PSD Brăila pe tema DNA şi a demersului început de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, de a declaşa procedura de revocare din funcţie a Laurei Codruţa Kovesi. Întrebat vineri în cadrul conferinţei de presă de la partid, ce părere are despre raportul făcut de ministru privind activitatea DNA, dacă îi împărtăşeşte opinia lui Toader privitoare la şefa Direcţiei şi dacă este de părere că procurorii nu şi-au făcut bine treaba, senatorul Ion Rotaru, preşedintele PSD Brăila a evitat să se pronunţe pe această temă.

Acesta a venit cu un răspuns cât se poate de sec: “Nu am comentarii”.

Precizăm că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a cerut joi, în urma prezentării raportului privind managementul la DNA, declanşarea procedurii de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror şef al DNA, solicitarea fiind transmisă către CSM şi preşedintelui României. În timpul raportului acesta a prezentat 20 de puncte în care a adus acuzaţii modului în care a procedat instituţia în diverse cazuri, precizând că multe dintre demersuri ar fi fost nelegale şi neconstituţionale. Acesta a mai afirmat că acţiunile Laurei Codruţa Kovesi pot pune în pericol însăşi activitatea instituţiei.
Categorie articol: 

Comentarii