Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şeful IPJ Timiş şi alţi 22 de ofiţeri sunt cercetaţi prealabil

Potrivit oficialilor Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), celor 23 de ofiţeri li se impută, în urma controlului dispus de ministrul Constantin Traian Igaş, managementul defectuos şi, în unele cazuri, neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu.
Pe plan local, potrivit unor surse, se vorbeşte că în urma acestor verificări s-ar dori schimbarea din funcţie a şefului IPJ Timiş, comisar-şef Gheorghe Popescu. Sursele au precizat că în locul acestuia ar urma să fie împuternicit un poliţist din judeţul Arad, însă niciun oficial, atât din Ministerul Administraţiei şi Internelor, cât şi din Inspectoratul General al Poliţiei Române, nu a confirmat aceste informaţii.
După evenimentul petrecut la Deta, conducerea IGPR a dispus un control la Poliţia din această localitate, în urma verificărilor 10 poliţişti fiind cercetaţi prealabil. Echipa de control a verificat modul de intervenţie a poliţiştilor la evenimentul din noaptea de 23 spre 24 iulie, precum şi activitatea desfăşurată în primul semestru al anului 2011, comparativ cu perioada similară a anului 2010.
În noaptea respectivă, pe fondul unor relaţii tensionate mai vechi, între cinci persoane, printre care şi fiii primarului din Deta, şi alte persoane aflate în faţa Localului "Tabu" din oraşul Deta şi un alt grup a avut loc un schimb de replici care a degenerat în violenţă.
Categorie articol: 

Comentarii