Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şefii Tancrad, lipsă totală de respect pentru brăileni, după câte milioane de euro au făcut în acest judeţ

Ştiţi câţi bani a câştigat firma Tancrad din judeţul Brăila, în ultimii 15 ani? Cel puţin 4 trilioane de euro. Suma este exagerată, evident, dar cei de la Tancrad chiar s-au făcut oameni de pe urma lucrărilor pe care le-au obţinut în Brăila de-a lungul vremurilor. Şi nu ne referim acum numai la perioada în care era baron Gheorghe Bunea Stancu.

Tancrad ar trebui să aibă un mare respect pentru cetăţenii acestui oraş, pentru brăileni, pentru comunitate. Măcar pentru faptul că s-a umplut de bani din taxele şi impozitele plătite de brăileni.

În schimb, ce face Tancrad? Nu respectă termenele lucrărilor, trimite puţini muncitori la lucrări iar cei care sunt pe şantiere freacă duda de zor, cum s-a întâmplat recent în cartierul Viziru, după cum a scris ziarul Obiectiv - Vocea Brăilei.

Şefii Trancrad nu au nicio scuză. Pur şi simplu, îşi bat joc de brăileni atunci când tărăgănează lucrările şi nu se mobilizează pentru a respecta termenele stabilite.

Însă, aici e şi vina Primăriei Brăila că nu pune biciul pe Tancrad, pentru că primăria dă banii. Or, ăla care dă banii trebuie să vadă mai întâi dacă lucrările sunt în grafic.

Miroase urât treaba asta. Nu ştiu ce învârteli au cei de la Tancrad în Brăila, dar constat că nimeni nu are curaj să se ia de ei, de 15 ani încoace. (Şantierul Fără Rost)
Categorie articol: 

Comentarii