Mergi la conţinutul principal

Şefii Administraţiilor de Apă din toată ţara au sărbătorit Ziua Dunării la Brăila

• spre încântarea participanţilor, şedinţa festivă s-a ţinut la bordul navei de comandament “Mureş”, iar apoi s-a plecat în croazieră pe fluviu, la bordul navei “Borcea”

 

Directorii Administraţiilor Bazinale de Apă din toată ţara s-au aflat, ieri, la Brăila, pentru a participa la un eveniment dedicat sărbătoririi Zilei Dunării. Evenimentul a fost organizat în premieră în oraşul nostru, iar Sistemul de Gospodărire a Apelor Brăila s-a străduit să fie o gazdă cât mai bună. La iniţiativa directorului Adrian Turiac, şedinţa propriu-zisă s-a desfăşurat la bordul navei de comandament “Mureş”, iar participanţii au fost încântaţi să poată vedea de aproape palatul plutitor construit în anii '80 pentru Nicolae Ceauşescu.

La eveniment ar fi trebuit să participe şi Adriana Petcu, fostul ministru al Apelor şi Pădurilor, însă din cauza schimbărilor survenite la nivelul Guvernului, prin investirea noului cabinet, aceasta nu a mai ajuns la Brăila. A transmis, totuşi, un mesaj care a fost citit de un reprezentant al ministerului, secretarul de stat Olimpia Neagu.

Pe lângă discuţiile purtate în sala de şedinţe a navei “Mureş”, participanţii au putut vedea o expoziţie cu materiale de apărare împotriva inundaţiilor, amenajată pe faleza Dunării. La orele amiezei, toată lumea s-a îmbarcat pe nava “Borcea”, pentru o scurtă croazieră pe fluviu.

Tot ieri, Ziua Dunării a fost marcată şi la bordul muzeului plutitor al Parcului Natural Balta Mică a Brăilei, unde mai mulţi copii din municipiu au o serie de activităţi derulate sub sloganul “Să spunem NU plasticului în Dunăre!”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro