Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şefa «Rocreativ», Reliana Bogdan, fără salariu de o lună

Reliana Bogdan, administratorul SC Rocreativ Trade SRL, firma de turism a Consiliului Judeţean Brăila, nu şi-a mai primit salariul de o lună. Asta a afirmat, recent, Francisk Chiriac, preşedintele CJ Brăila, care a reiterat ideea că nu i-a mai prelungit contractul de muncă şi nici nu o va face până când aceasta nu îi va prezenta un plan concret de acţiune pentru următoarele 6 luni. Cu toate acestea, Chiariac a ţinut să sublinieze că Reliana Bogdan i-a vorbit despre câteva dintre ideile sale, pe care ar trebui să i le înainteze şi sub forma unui plan de afaceri cu obiective şi termene. "În momentul de faţă, Reliana Bogdan nu ia salariu. Nu i-am semnat prelungirea contractului de muncă. Cel puţin până în momentul în care am aceste obiective foarte clare. (...) Doamna Bogdan a venit cu câteva sugestii pe parte de criterii de performanţă. Sunt şi lucruri interesante, dar ele trebuie asumate. Unul dintre ele este înregistrarea unor trasee turistice în judeţul Brăila, pentru că până la urmă ăsta e obiectul de activitate. Încercăm să atragem cât mai mulţi turişti în judeţ. Dânsa trebuie să se gândească foarte bine la traseu. Eu i-am spus să îmi dea nişte obiective cuantificabile şi măsurabile, astfel încât să putem să facem evaluarea la şase luni şi apoi la un an de zile, exact cum ne dorim. Nu o să o fac eu, ci o să fie o comisie din cadrul CJ, directorul economic, juridic. Să îi putem măsura munca, astfel încât să ştim efectiv încotro mergem. Mai sunt şi alte idei care includ Nava Ovidiu, Hotelul Tineretului. Într-adevăr, sunt obiective care ne pot ajuta şi pot aduce plusvaloare", a declarat Chiriac.
Acesta a mai completat că există câteva obiective pentru care se vor putea accesa fonduri europene, precum reabilitarea Palatului Administrativ, dar şi Hotelul Tineretului. "Trebuie să vedem dacă putem să intrăm tot pe proiecte europene şi cu Staţiunea Lacu Sărat. Aici trebuie să ne gândim un pic pe partea aceea de asociere cu comuna Chiscani. Sper să o finalizăm până la sfârşitul anului. Suntem într-o dinamică şi încercăm să găsim cât mai multe soluţii de a atrage fonduri europene şi nu de a cheltui bani din bugetul Consiliului Judeţean", a mai adăugat sursa citată.
Chiriac susţine că nu are nimic personal cu Reliana Bogdan şi că este dispus să semneze contractul de muncă şi să îl prelungească până la încheierea mandatului de 4 ani pe care şefa Rocreativ îl are, însă doar în baza unor obiective propuse şi ulterior realizate. Preşedintele CJ Brăila a promis că va face publică lista cu obiective pe care şi le va propune SC "Rocreativ Trade" SRL pentru următoarele şase luni.

 
Categorie articol: 

Comentarii