Mergi la conţinutul principal

Şcoala de handbal "Marian Cozma", inaugurată în prezenţa mai multor personalităţi din sport

La eveniment au participat preşedintele CS Dinamo, Elisabeta Lipă, preşedintele FRH, Cristian Gaţu, ministrul Tineretului şi Sportului, Sorina Plăcintă, secretarul de stat, Doina Melinte, fostul preşedinte al CS Dinamo, Marcel Popescu, antrenorul echipei Dinamo, Eliodor Voica, primarul sectorului 2 Neculai Onţanu, dar şi familia sportivului.

Pe lângă aceştia, la inaugurare a fost prezent şi ambasadorul Ungariei la Bucureşti, Fuzes Oszkar. Petre Cozma a fost cel care a vorbit primul despre şcoala de handbal şi despre dorinţa sa ca mulţi dintre copii să practice sportul pe care l-a făcut şi el, şi fiul său. Cu lacrimi în ochi, acesta a vorbit copiilor şi mai apoi i-a invitat pe cei prezenţi să spună câteva cuvinte. Elisabeta Lipă a vorbit şi ea despre Marian Cozma: "Iniţiativa cu şcoala este lăudabilă. Marian ar fi împlinit astăzi 27 de ani şi avea un cuvânt de spus în handbalul dinamovist şi naţional, dar din păcate nu o mai poate face. Îi mulţumesc domnului Petre Cozma că îi ajută pe cei mici să vină să facă handbal".

Ministrul Tineretului şi Sportului, Sorina Plăcintă, a încercat la rândul său să vorbească despre durerea familiei lui Marian Cozma: "Mă înclin în faţa părinţilor pentru demnitatea cu care îşi poartă durerea. Sperăm să se soluţioneze cât mai repede cazul Marian Cozma. E uşor să spunem că înţelegem durerea acestor părinţi, dar nu putem".

Pe rând, toţi cei prezenţi şi-au adus aminte de Marian Cozma şi au vorbit despre şcoala de handbal care îi va purta numele.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro