Mergi la conţinutul principal

Şcoala care te învaţă gratuit, în mai puţin de un an, să devii programator

Să fii programator este una dintre cele mai populare opţiuni de carieră din România. Un ONG din Cluj-Napoca vine în întâmpinarea celor care doresc să se pregătească în acest domeniu. Şcoala este gratuită, durează un an şi oferă certitudinea unui loc de muncă în domeniu.

 

Şcoala de formare profesională lucrează cu Ecole 42 Paris, de la care a preluat modelul, scrie start-up.ro.

Ajunsă la cel de-al treilea an de funcţionare, şcoala este deschisă oricărei persoane care are peste 16 ani.

Procesul de selecție este gândit de așa natură încât numai persoanele cele mai motivate să fie acceptate. Cei care vor să apuce pe calea programării trebuie să treacă de câteva teste mai întâi. Dacă reușesc să îndeplinească toate criteriile de selecție, școala este gratis, iar tot ceea ce ține de absolvire va depinde de candidați. Ei nu trebuie să aibă nicio cunoștință de programare în prealabil.

Procesul de învățare se face prin practică. Testele săptămânale și accentul pus foarte puternic pe deadline-uri îi învață pe cursanți tot ce trebuie să știe pentru o viitoare carieră în IT, în mai puțin de un an.

Odată ce este acceptat pentru pregătirea profesională, cursantul va avea și certitudinea unui loc de muncă în domeniu. În Cluj, companiile de IT se interesează de cursanți și urmăresc cu atenție progresul acestora.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro