Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şcoala “Fănuş Neagu” are cea mai “tare” echipă de fotbal din ciclul primar

fotbaliştii pregătiţi de profesorul Viorel Ivan s-au calificat la etapa de zonă a ONSS • fază a competiţiei care va avea loc tot la Brăila

 

Echipa de fotbal a şcolii Fănuş Neagu pregătită de profesorul Viorel Ivan a câştigat etapa judeţeană a turneului de fotbal rezervat echipelor din ciclul primar, competiţie care face parte din calendarul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. La faza finală urban/rural a turneului judeţean au participat patru formaţii, primele două clasate la faza pe municipiu, echipele şcolilor Fănuş Neagu şi Ion Băncilă şi primele clasate din judeţ, cele ale şcolilor din Salcia Tudor şi Deduleşti.

Echipa şcolii Fănuş Neagu a obţinut victorii pe linie, 2-0 cu cea de la Salcia Tudor, au marcat Robert Roman şi Rareş Bălănică, 4-0 cu echipa şcolii din Deduleşti, pentru învingători au înscris Victor lazăr, Roman 2 şi Silviu Băiceanu, şi 2-0 cu Ion Băncilă, ambele goluri fiind realizate de Victor Lazăr. În urma acestor succese, echipa pregătită de profesorul Viorel Ivan s-a calificat la etapa de zonă care va avea loc la Brăila, la o dată care va fi stabilită ulterior.

Pe locul al doilea s-a clasat echipa de la Ion Băncilă, antrenată de profesoara Nicoleta Antipov, iar pe trei cea a şcolii din Salcia Tudor, pregătită de profesoara Stana Gheorghiţă. Locul al patrulea i-a revenit echipei şcolii din Deduleşti antrenate de profesorul Cristian Albu.

Felicit copiii pentru dăruire şi felul cum au abordat acest turneu şi le doresc mult succes la etapa de zonă. Un rol important în obţinerea acestui succes l-au avut atât părinţii cât şi conducerea şcolii noastre, aceştia au fost tot timpul alături de noi. Competiţia a fost ireproşabil organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila”, a declarat profesorul Viorel Ivan.

Lotul echipei şcolii Fănuş Neagu: Rareş Crăciun, Silviu Băiceanu, Robert Dragomir, Robert Roman, Victor Lazăr, Rareş Bălănică, Rareş Jataruc, Andrei Duma. 

 
Categorie articol: 

Comentarii