Mergi la conţinutul principal

Şcoala “Al. I. Cuza”, donaţii de aproape 2.200 lei pentru Cristi

• suma a fost strânsă în urma unei campanii desfăşurate la nivelul unităţii de învăţământ • cu fiecare leu donat suntem mai aproape de obiectivul nostru: cei 10.500 euro necesari pentru plata tratamentului imunocelular de care adolescentul are nevoie • pe 15 decembrie vă aşteptăm la Maddison Pub, la spectacolul caritabil “Împreună pentru Cristi”

 

Copiii şi adolescenţii din Brăila sar în continuare în ajutorul lui Cristi! Zilele trecute, la Şcoala Gimnazială “Alexandru Ioan Cuza” s-a derulat o campanie de strângere de fonduri pentru acesta, iar în urma donaţiilor făcute de elevi şi profesori s-au adunat 2.163 lei. Suma ne-a fost predată ieri şi va fi depusă în conturile deschise pentru Cristi.

Mulţumim elevilor, profesorilor şi directorilor de la Şcoala “Al. I. Cuza” pentru gestul generos şi sperăm ca exemplul lor să fie urmat de cât mai mulţi oameni.

Cu fiecare leu donat suntem mai aproape de obiectivul nostru: cei 10.500 de euro de care Cristi are nevoie urgent pentru tratamentul imunocelular.

Reamintim că, în prezent, adolescentul se află în Germania, unde urmează un tratament care să-i întărească sistemul imunitar, afectat de zecile de cure de citostatice. Tratamentul este unul modern, nu are efecte adverse şi cuprinde trei tipuri de terapie: GcMAF Immunotherapy; Gene Therapy şi Vaccinul. Până acum soţii Filip au putut plăti prima terapie, însă ca tratamentul să dea rezultate cât mai rapide, este nevoie ca adolescentul să o înceapă şi pe cea de-a doua (Gene Therapy).

 

Haideţi să îl ajutăm! Contează orice sumă, oricât de mică!

Aşa cum v-am mai precizat, donaţii se pot face în conturile Asociaţiei “Salvează o inimă”:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont EURO: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Pentru că Asociaţia “Salvează o inimă” susţine mulţi copii cu malformaţii grave care au nevoie de ajutor, vă rugăm să specificaţi numele “Cristian Filip” atunci când donaţi. De asemenea, pe platforma asociaţiei se pot face donaţii direct prin firmă sau prin serviciul PayPal (sumele încep de la 2 euro). Orice detalii legate de cum puteţi dona bani, chiar direct de acasă, prin calculator, găsiţi pe adresa:

https://salveazaoinima.ro/campaigns/cristian-filip/

De asemenea, donaţii se pot face şi în conturile deschise pe numele Filip Nicolae, tatăl lui Cristian:

CONT LEI RO18CECEC001946229018440, deschis la CEC Bank

CONT EURO RO49RZBR0000060018226296 şi

CONT LEI RO74RZBR0000060015758942, deschise la Raiffaisen Bank.

Aşteptăm donaţiile voastre şi la redacţia cotidianului “Obiectiv - Vocea Brăilei”, din strada Mihai Eminescu nr. 56, de luni până vineri, între orele 10.00-17.00. Orice sumă contează!

 

“Împreună pentru Cristi”, pe 15 decembrie, la Maddison Pub

Încă se mai pot achiziţiona bilete pentru spectacolul caritabil “Împreună pentru Cristi”, ce va avea loc vineri, 15 decembrie, la Maddison Pub. Va fi o seară specială, plină de momente artistice susţinute de elevi de la şcolile şi liceele brăilene. De asemenea, pe scenă vor urca artiştii brăileni Cosy şi Karym, dar şi Celia. Iar asta nu e tot! Organizatorii v-au pregătit şi alte suprize. Cine va dona sume de peste 200 lei în cadrul evenimentului, va primi cadou din partea Jidvei o sticlă de şampanie.

Costul unui bilet este de 25 lei, iar banii încasaţi vor fi redirecţionaţi pentru cauza lui Cristi. Biletele se pot achiziţiona lăsând un mesaj pe pagina de Facebook a evenimentului “Împreună pentru Cristi”, iar unul dintre organizatori vă va contacta. De asemenea, bilete se pot achiziţiona şi direct la sediul cotidianului “Obiectiv”, str. Mihai Eminescu, nr. 56.

Cristi nu e singur! Împreună vom reuşi!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro