Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şase minori au dat buzna într-o locuinţă pe geamul de la baie

poliţiştii brăileni i-au depistat pe şase minori, cu vârste cuprinse între 11 şi 17 ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat • aceştia au intrat într-un imobil din municipiu şi au sustras un televizor tip plasmă, două sisteme audio, un videoproiector • prejudiciul se ridică la 2.000 lei

 

Locuinţă prădată de hoţi. Şase minori, cu vârste între 11 şi 17 ani, au dat buzna într-o casă şi au plecat cu mai multe bunuri electronice.

Astfel, la data de 15 octombrie, poliţiştii brăileni i-au depistat pe cei şase minori bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat. Sunt practic nişte copii, dacă ne uităm la vârste, însă se pare că aceştia s-au specializat de mici în comiterea de infracţiuni. Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale i-au identificat pe minorii hoţomani care au comis infracţiunea la începutul acestei luni. “În fapt, la data de 2 octombrie 2019, poliţiştii au fost sesizaţi de către o brăileancă, în vârstă de 39 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras mai bunuri dintr-un imobil. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, în jurul orei 22.30, minorii ar fi pătruns în imobil, prin forţarea geamului de la grupul sanitar. Aceştia ar fi sustras un televizor tip plasmă, două sisteme audio, un videoproiector şi alte componente periferice”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Poliţiştii au reuşit să recupereze întreg prejudiciul, în valoare totală de 2.000 de lei, bunurile fiind înapoiate persoanei vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii