Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şase firme de pe Râmnicu Sărat sparte de un campion la furturi

în perioada iulie-august, suspectul de 18 ani a luat la rând societăţile din zona respectivă şi a sustras atât bunuri cât şi importante sume de bani •  din loviturile date, individul a adunat aproximativ 104.000 lei • oricum, hotul este deja arestat la domiciliu în altă cauză

 

În numai două luni, un brăilean de 18 ani a spart mai multe societăţi de pe şoseaua Râmnicu Sărat şi a furat bunuri şi bani. Prejudiciul total depăşeşte un miliard de lei vechi.

Poliţişti de la Biroul Investigaţii Criminale au desfăşurat activităţi specifice şi au probat activitatea infracţională a unui tânăr, care, în perioada iulie-august 2016, a săvărşit şase infracţiuni de furt, dintre care două în forma tentativei. În perioada precizată, pe timpul nopţii, suspectul a pătruns, prin efracţie, în incinta a şase societăţi comerciale de pe Rămnicu-Sărat. El a sustras din interiorul a patru dintre firme bunuri şi diferite sume de bani. Prejudiciul total cauzat este de aproximativ 104.000 lei, care urmează să fie recuperat.

S-au întocmit mai multe dosare penale pe numele hoţului profesionist, pentru infracţiunile de furt calificat şi tentativă la furt calificat. Acestea au fost reunite şi înaintate Parchetului de pe lăngă Judecătoria Brăila, care a dispus continuarea urmăririi penale. Cercetările sunt desfăşurate cu suspectul în stare de arest la domiciliu într-o altă cauză.
Categorie articol: 

Comentarii