Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şapte medalii pentru Marţial Budo la naţionalele de Fudokan

• sportivii pregătiţi de sensei Florica Pricob au obţinut trei titluri de vicecampioni naţionali

 

Clubul Marţial Budo a participat cu 16 sportivi la naţionalele de Fudokan, competiţie rezervată copiilor, şi a cucerit 7 medalii: 3 de argint şi 4 de bronz.

Vlad Şerban şi Daria Gheorghe au devenit vicecampioni naţionali la enbu mixt în concursul copiilor 4 şi, tot în aceeaşi probă, dar la copii 3, David Bulgaru şi Denis Mocanu au cucerit medaliile de argint la enbu masculin. Tot la această categorie de vârstă, Bogdan Şerban şi-a trecut în cont medalia de bronz la kata individual.

La copii 1 Rareş Muşat s-a clasat pe locul al treilea la kata individual, Maria Zainea, Izabela Oancea şi Ioana Ciorăşteanu au devenit vicecampioane naţionale în proba de kata echipe, Rareş Muşat şi Maria Zainea au obţinut bronzul la enbu mixt, iar Mihai Mazîlu, Ioan Rareş, Rareş Muşat s-au clasat pe locul al treilea la kumite echipe.

Primii patru clasaţi în probele individuale şi primele două echipe şi-au asigurat biletele pentru Campionatul European din Slovenia.

“Rezultatele obţinute de sportivii noştri au fost bune. Mai avem încă posibilitatea de a califica şi alţi sportivi pentru europenele din decembrie din Slovenia. Marţial Budo s-a clasat pe locul al patrulea la «Cupa regelui», competiţie care s-a derulat concomitent cu naţionalele”, a declarat sensei Florica Pricob.
Categorie articol: 

Comentarii