Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şapte inşi din Chiscani, prinşi la furat

În după-amiaza zilei de marţi, 5 mai 2015, în jurul orei 16:30, mai mulţi poliţişti din cadrul Secţiei 2 de Poliţie Rurală Brăila s-au sesizat din oficiu în legătură cu un furt care tocmai se derula în extravilanul comunei Tudor Vladimirescu. Şapte indivizi se furişaseră pe o solă cultivată cu floarea-soarelui, în apropiere de calea ferată, şi săpau de zor ca să dezgroape o conductă metalică.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brăila, scms. Jenel Şogor, poliţiştii sosiţi la faţa locului i-au identificat pe cei şapte suspecţi prinşi la furat (cu vârste cuprinse între 14 şi 39 de ani), aceştia fiind domiciliaţi în comuna Chiscani. Hoţii aveau asupra lor şase ţevi metalice, precum şi uneltele cu care săpau, tăiau şi scoteau conducta din pământ - bunuri care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
"S-a stabilit că persoanele în cauză au distrus şi o porţiune din terenul cultivat cu floarea-soarelui, cu ocazia furtului. Valoarea prejudiciului urmează să fie stabilită în zilele următoare", a precizat sursa citată.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunile de furt calificat şi distrugere şi continuă cercetările.

 
Categorie articol: 

Comentarii