Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şapte alteţi brăileni atacă medaliile la naţionalele juniorilor II

Nu mai puţin de şapte sportivi de la LPS Brăila vor fi angrenaţi în cursa pentru medalii, Cristian Nedelcu şi Mirela Petre de la grupa profesoarei Sica Lazăr, Adelina Sandu, Iulia Banaga şi Petronela Cristea atlete pregătite de profesorul Nicolae Iorga, Eduard Baltă şi Andrei Negoiţă, sportivi de la grupa profesoarei Anilena Anton.
Cu prima şansă la titlurile naţionale pleacă în proba de garduri Adelina Sandu şi Cristian Nedelcu, ambii sportivi cu dublă legitimare LPS Brăila - CSM Oneşti.
"Pentru Adelina Sandu sezonul de sală nu a fost aşa cum ne-am fi dorit însă cel din aer liber este foarte bun până acum ţinând cont că sportiva este medaliată cu argint atât la Balcaniada de juniori II cât şi la cea de juniori I. Medalia de aur este obiectivul Adelinei la naţionalele de la Bucureşti. Banaga şi Cristea sunt încă junioare III dar au şanse la podium", a declarat profesorul Nicolae Iorga.
La rândul său antrenoarea Sica Lazăr consideră că medaliatul cu aur de la Balcaniadă, Nedelcu, dacă se va afla într-o formă fizică bună poate ţinti prima poziţie la garduri.
"Dacă nu s-ar fi accidentat destul de serios la naţionalele de seniori de la Piteşti, Nedelcu era favoritul numărul unu la medalia de aur în proba de 110 m garduri. Ce să spun, el se pare că s-a refăcut, iar dacă va putea concura la forma sa maximă nu poate rata locul întâi la garduri", a precizat profesoara Sica Lazăr.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii