Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şahiştii Victor Mocanu şi Gabriel Voicu, premiaţi la "Cupa de vară"

Clubul "Orizont 64" din Brăila a avut doi reprezentanţi, Gabriel Voicu şi Victor Mocanu, care, deşi juniori, au avut un parcurs foarte bun.
Vicecampionul Brăilei la seniori, Victor Mocanu, a acumulat 4 puncte din 7 posibile şi s-a clasat pe primul loc la categoria de vârstă 14 ani, iar Gabriel Voicu, şahist care în acest an s-a clasat pe locurile 2-4 la naţionalele juniorilor, tot cu acelaşi punctaj, a ocupat poziţia secundă la competiţia de la Bicaz.
Juniorul de la "Orizont 64" pregătit de instructorul Ionel Balcan, Gabriel Voicu, a remizat cu marele maestru moldovean Vasile Sănduleac, realizând în felul acesta surpriza competiţiei.
"Juniorii brăileni Mocanu şi Voicu au demonstrat o formă foarte bună la competiţia de la Bicaz, fapt îmbucurător în perspectiva ediţiei a XI-a a Festivalului şahului brăilean, turneu ce va avea loc în perioada 26-28 august în sala de sport a liceului Nicolae Iorga. Sper ca la ediţia din acest an a tradiţionalului turneu brăilean, care, iată, a intrat în cel de-al doilea deceniu şi care, în 2011, va fi unul internaţional, marele premiu să fie câştigat de unul dintre cei doi şahişti menţionaţi", a declarat instructorul Ionel Balcan.
Categorie articol: 

Comentarii