Mergi la conţinutul principal

Şahiştii de la «Orizont 64», învingători la Cupa «Ghiocelul»

Şahiştii clubului brăilean "Orizont 64", Cosmin Nedelcu şi Victor Dumbravă, au obţinut rezultate foarte bune la Cupa "Ghiocelul", la şah rapid şi la şah blitz, competiţie organizată de Clubul de Şah Galaţi, pe 20 şi 21 februarie. La acest concurs, la care au participat 27 de şahişti cu vârste cuprinse între 7 şi 70 de ani, brăileanul de doar 9 ani pregătit de Ionel Balcan, Cosmin Nedelcu a câştigat turneul de şah rapid la categoria de vârstă U14 iar în clasamentul general a ocupat locul al treilea cu 5 puncte din 7 posibile. La şah blitz Nedelcu s-a clasat pe primul loc la categoria sportivi cu Elo 1600 şi şi-a adjudecat poziţia a cincea în clasamentul final. În runda a cincea brăileanul a remizat cu fostul său instructor de la Micul Prinţ, Iulian Preda. La şah rapid Victor Dumbravă a avut un parcurs la fel de bun. Cu 5 puncte din 7 posibile, sportivul antrenat de Ionel Balcan s-a clasat pe locul întâi la U12 şi pe al nouălea în clasamentul general, iar şah blitz, la categoria Elo 1400 a ocupat primul loc. La această secţiune Dumbravă s-a clasat al şaselea la general.

"Un bilanţ foarte bun pentru aceşti doi şahişti ai clubului nostru. Evoluţiile lor de la Galaţi sunt promiţătoare în perspectiva finalelor Campionatului Naţional pentru copii şi juniori care va avea loc în aprilie la Călimăneşti", a declarat Ionel Balcan, vicepreşedintele clubului Orizont 64.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro