Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Întuneric beznă, de câteva zile, pe mai multe străzi din Centrul Vechi

* de vină ar fi avariile apărute la rețelele Electrica, susține conducerea Primăriei

 

O cititoare a cotidianului nostru ne-a solicitat sprijinul în lămurirea unei situații cu care se confruntă de câteva zile, în zona centrală a municipiului. Aceasta ne-a adus la cunoștință că iluminatul public nu funcționează pe anumite zone.

”Fiind un ziar local, la zi cu toate știrile și noutățile petrecute în Brăila m-am gândit să vă aduc la cunoștință următoarea problema legata de iluminat. De câteva zile tot centrul istoric (în această zonă locuiesc) este înfundat într-un întuneric obscur. Dacă ne îndepărtăm de faimoasele beculețe, chiciulețe care luminează Calea Călărașilor... cum viram dreapta spre vadul Impăratul Traian.... întuneric beznă. Se face economie oare... să funcționeze aceste beculețe de sărbătoare... iar pe străduțele din cartiere - centru este întrerupt iluminatul public... să poți călca în bălți și în gropile din asfalt...pe întuneric. Poate cu ajutorul ziarului dvs aflam aceasta enigmă..., ne-a scris Cristina B.

Pentru a lămuri problema, ne-am adresat viceprimarului Alexandru Jantea, care ne-a spus că lipsa iluminatului stradal din ultimele zile este cauzată exclusiv de problemele apărute la rețeaua Electrica SA. ”Primăria deține corpurile de iluminat, pe care le administrează împreună cu societatea Luxten, însă de funcționarea acestora este responsabil furnizorul de electrictate, respectiv Electrica. În ultima perioadă, această societate s-a confruntat cu mai multe avarii care au dus la întreruperea furnizării de electrictate către consumatorii casnici din câteva zone ale municipiului, precum și la întreruperea iluminatului stradal. Conducerea Primăriei a avut discuții pe această temă cu conducerea Electrica SA, primind asigurări că avariile vor fi remediate în cel mai scurt timp posibil, pentru ca situația să poată reintra în normal”, ne-a declarat viceprimarul Jantea.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii