Mergi la conţinutul principal

Întrecere pe cai-putere în Polonia

La prima etapă a Cupei MACEC, desfăşurată în Polonia, brăilenii Fănică Popa şi Gabriel Comănescu au obţinut câte trei puncte fiecare. Competiţia de la Zielona Gora, la care au participat 18 sportivi din Polonia, Ucraina, Cehia, Slovacia, Bulgaria şi România a fost câştigată de Andriej Kobrin (Ucraina) cu 14 puncte, locul al doilea i-a revenit cehului Eduard Krcmar cu 13 puncte, iar al treilea polonezului Alex Zgardzinski care a acumulat 12 puncte. În clasamentul general, reprezentanţii Clubului Sportiv Municipal, Fanica Popa şi Gabriel Comănescu s-au clasat pe locurile al 12-lea şi al 13-lea. Bulgarii Milen Manev a realizat 7 puncte şi a ocupat poziţia a opta, iar Chevdar Chernev cu 4 puncte, locul al 11-lea.
"Aceasta este în momentul de faţă valoarea sportivilor noştri, nu ne putem compara deocamdată cu alergătorii din Polonia sau Ucraina. Am vrut să văd ce poate acest copil şi sunt convins că acest concurs îl va ajuta pe viitor. Este bine că am participat, a fost o deplasare costisitoare, 3000 de kilometri dus, tot atâţia la întors, dar am vrut să participăm pentru că toată lumea trebuie să respecte competiţia la care s-a înscris. FRM nu a alocat nici un ban pentru acest concurs, totul a fost asigurat de mine şi Cătălin Gruia, dar a sprijinit această deplasare şi CSM Brăila. Le-am asigurat şi cauciucurile de concurs, care costă cam 2 milioane şi jumătate de lei vechi unul singur, dar am profitat de faptul că am mers în Polonia şi am mai achiziţionat diverse piese importante pentru motoarele pe care le avem. Acum începem să ne pregătim pentru concursul MACEC de la Brăila", a declarat Nicu Niţă, prim-vicepreşedintele FRM.
Etapa a doua a Cupei MACEC va avea loc pe 6 septembrie la Brăila. "Sper ca la etapa MACEC de la Brăila, printre concurenţi să avem şi două reprezentante ale sexului frumos. În Polonia există un campionat feminin de dirt track, eu am relaţii foarte bune cu preşedintele federaţiei poloneze şi sper să aducem la Brăila două alergătoare, care, o să vedeţi, se vor bate de la egal la egal, cu bărbaţii", a mai spus Nicu Niţă.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro