Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Înscrierile pentru admitere la liceu decurg normal

"S-au stabilit şedinţe şi s-a afişat graficul acestora, pentru o desfăşurare cât mai ordonată de completare a opţiunilor. Orele de completare s-au pus şi dimineaţa, şi la prânz, şi după-amiaza, astfel încât orice părinte oricât de ocupat ar fi să vină la şcoală. În cadrul acestor şedinţe, părinţii şi elevii sunt consiliaţi de către diriginţii lor în completarea fişelor ţinând cont de media de absolvire a elevului, de ierarhia de la nivelul judeţului şi bineînţeles de dorinţa elevului de a se înscrie la un liceu cu o anumită specializare", ne-a spus directorul adjunct al unităţii de învăţământ, prof. Lilica Băcanu.

Nici la centrul special de admitere organizat la Inspectoratul Şcolar Judeţean pentru elevii din alte judeţe, unde ar fi fost posibil să se creeze îmbulzeală, nu au fost probleme. Preşedintele centrului, inspectorul şcolar general adjunct, prof. Viorel Botea ne-a precizat: "Totul se desfăşoară în mod normal, nu sunt probleme deosebite. Lume a fost, dar toate cererile s-au rezolvat prompt".

Până pe 25 iunie, elevii care au promovat clasa a VIII-a, mai pot să completeze fişele de înscriere în vederea repartizării computerizate la liceu.
Categorie articol: 

Comentarii