Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Înscrierile la Concursul de Artă Fotografică, prelungite până pe 20 iunie

la concurs pot participa liceeni din municipiu şi judeţ, dar şi studenţi înscrişi la una din facultăţile existente în Brăila

 

Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati” Brăila prelungeşte până pe 20 iunie 2019 termenul de participare la Concursul Judeţean de Artă Fotografică “Instantanee Brăilene”, ediţia a VII-a. Concursul are ca scop susţinerea tuturor liceenilor şi studenţilor brăileni pasionaţi de fotografie în vederea afirmării lor, precum şi aprecierea şi valorificarea lucrărilor înscrise în concurs  şi cuprinde trei secţiuni: PORTRET, BRĂILA MONUMENTALĂ şi BRĂILA - LOCURI ŞI OAMENI (COLAJE). Obiectul principal al concursului îl constituie fotografia printată, întrucât toate fotografiile vor fi expuse într-o expoziţie organizată la Bibliotecă, iar cele mai bune fotografii vor fi  selecţionate de juriu şi incluse într-un catalog editat de organizator.

La concurs pot participa liceeni din municipiul şi judeţul Brăila, care sunt înscrişi într-o instituţie de învăţământ preuniversitar, în clasele IX-XII şi studenţi înscrişi la una din facultăţile existente în Brăila.

Pentru a fi acceptate în concurs, fotografiile trebuie să nu fie mai vechi de 6 luni şi să nu fi fost publicate niciodată.

Potrivit informaţiilor furnizate de conducerea Bibliotecii, nu sunt permise persoane sau obiecte puse artificial în cadru, colajul este permis doar la secţiunea Locuri şi oameni, iar participanţii au dreptul de a se înscrie în concurs cu o singură fotografie la fiecare secţiune.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii