Mergi la conţinutul principal

Înotătorii de la LPS Brăila s-au antrenat ieri în bazinul acoperit

primele şedinţe de pregătire sunt pentru readaptarea cu atmosfera din bazin • de luni încep adevăratele antrenamente

 

Ieri dimineaţă, încă de la ora 8.00, a început activitatea la bazinul acoperit, iar primii înotători care au intrat în apă au fost cei de clasa a IX-a de la grupa profesorului Răzvan Toniţa şi cei de clasa a VIII-a pregătiţi de antrenoarea Carmen Petrică. O oră mai târziu au sărit în apă şi sportivii pregătiţi de profesorul Ion Ionescu, cel care a descoperit-o şi apoi a lansat-o în activitatea de mare performanţă pe Camelia Potec. În aceste zile sportivii se readaptează la condiţiile existente într-un bazin acoperit, iar de luni vor începe adevăratele şedinţe de pregătire. “Săptămâna aceasta sportivii se vor acomoda cu apa, condiţiile din bazinul acoperit, abia de luni începem practic antrenamentele adevărate. Ceea ce este foarte important este faptul că toţi copiii se antrenează cu plăcere şi voie bună. După ce am trecut prin emoţii că nu vom avea unde să ne pregătim, acum ne gândim deja la sezonul competiţional care bate la uşă”, a precizat antrenoarea Carmen Petrică.

Fiind prima zi de activitate în bazinul acoperit din această toamnă, antrenamentele au fost supervizate de Anilena Anton, directoarea Liceului cu Program Sportiv Brăila, dar şi de reprezentanţi ai Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Brăila.

Suntem bucuroşi că am reuşit să reluăm activitatea la secţia de nataţie de la LPS Brăila. Acum ne facem planuri pentru a ne înscrie în concursurile oficiale de pe plan naţional, competiţii la care renunţasem. Nu puteam să reîncepem activitatea fără implicarea autorităţilor locale, a DJST-ului şi a MTS-ului şi le mulţumim pe această cale”, a declarat Anilena Anton.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro