Mergi la conţinutul principal

Înotătorii de la LPS au obţinut 18 medalii la naţionalele de nataţie în aer liber


În prima zi de concurs, Ene a obţinut prima medalie pentru LPS, argintul la juniori, după finala probei de 50 m spate.
În reuniunea a doua, Ene s-a clasat pe locul al doilea la seniori, la 200 m mixt, însă ce a fost mai important a fost faptul că brăileanca le-a întrecut pe stelistele Camelia Potec şi Valentina Brat. La 1500 m liber, însă, Potec s-a revanşat şi a câştigat finala, iar Ene a obţinut medalia de bronz.
În aceeaşi zi, Alin Artimon a încheiat pe locul al doilea proba de 800 m liber.
La juniori, LPS Brăila a obţinut două medalii de aur, ambele fiind adjudecate de sportiva pregătită de antrenoarea emerită Gabriela Stoicescu Clinciu, Alina Graţiela Ene, care s-a impus atât la 200 m mixt cât şi 1500 m liber, şi două de argint prin Ciocan la 100 m liber şi Dragomir la 1500 m liber.
Ziua a treia a adus delegaţiei brăilene alte două succese la juniori, după ce Ene s-a impus în proba de 200 m liber, iar Ciocan a ocupat poziţia secundă la 200 m fluture.
Sâmbătă, Alin Artimon a obţinut argintul în proba maraton a nataţiei, 1500 m liber, în timp ce, la 800 de m liber, Ene s-a clasat pe poziţia a treia.
La juniori, Octavian Ciocan la 50 m fluture şi Alina Graţiela Ene la 800 m liber au intrat în posesia medaliilor de aur, iar Dragomir s-a clasat a doua la aceeaşi probă.
Duminică, Artimon a urcat pe poziţia a doua a podiumului de premiere la 400 m liber, acelaşi rezultat fiind realizat, la juniori, de Octavian Ciocan la 50 şi 400 m liber.
"Au fost rezultate foarte bune ţinând cont de numărul mare de medalii. Eu mi-am realizat din nou un vis, am două sportive cu baremurile realizate pentru Campionatele Europene de juniori. Ceea ce ar mai fi de remarcat este că Artimon nu a putut evolua la adevărata sa valoare, pentru că înainte de acest concurs el a avut de susţinut examenul de bacalaureat, sesiunea specială, şi în perioada 20 mai - 2 iunie nu s-a antrenat deloc", a declarat antrenoarea emerită Gabriela Stoicescu Clinciu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro