Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Înotătorii de la LPS au obţinut 18 medalii la naţionalele de nataţie în aer liber

În prima zi de concurs, Ene a obţinut prima medalie pentru LPS, argintul la juniori, după finala probei de 50 m spate.
În reuniunea a doua, Ene s-a clasat pe locul al doilea la seniori, la 200 m mixt, însă ce a fost mai important a fost faptul că brăileanca le-a întrecut pe stelistele Camelia Potec şi Valentina Brat. La 1500 m liber, însă, Potec s-a revanşat şi a câştigat finala, iar Ene a obţinut medalia de bronz.
În aceeaşi zi, Alin Artimon a încheiat pe locul al doilea proba de 800 m liber.
La juniori, LPS Brăila a obţinut două medalii de aur, ambele fiind adjudecate de sportiva pregătită de antrenoarea emerită Gabriela Stoicescu Clinciu, Alina Graţiela Ene, care s-a impus atât la 200 m mixt cât şi 1500 m liber, şi două de argint prin Ciocan la 100 m liber şi Dragomir la 1500 m liber.
Ziua a treia a adus delegaţiei brăilene alte două succese la juniori, după ce Ene s-a impus în proba de 200 m liber, iar Ciocan a ocupat poziţia secundă la 200 m fluture.
Sâmbătă, Alin Artimon a obţinut argintul în proba maraton a nataţiei, 1500 m liber, în timp ce, la 800 de m liber, Ene s-a clasat pe poziţia a treia.
La juniori, Octavian Ciocan la 50 m fluture şi Alina Graţiela Ene la 800 m liber au intrat în posesia medaliilor de aur, iar Dragomir s-a clasat a doua la aceeaşi probă.
Duminică, Artimon a urcat pe poziţia a doua a podiumului de premiere la 400 m liber, acelaşi rezultat fiind realizat, la juniori, de Octavian Ciocan la 50 şi 400 m liber.
"Au fost rezultate foarte bune ţinând cont de numărul mare de medalii. Eu mi-am realizat din nou un vis, am două sportive cu baremurile realizate pentru Campionatele Europene de juniori. Ceea ce ar mai fi de remarcat este că Artimon nu a putut evolua la adevărata sa valoare, pentru că înainte de acest concurs el a avut de susţinut examenul de bacalaureat, sesiunea specială, şi în perioada 20 mai - 2 iunie nu s-a antrenat deloc", a declarat antrenoarea emerită Gabriela Stoicescu Clinciu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii