Mergi la conţinutul principal

Înlocuiți din funcții după luarea de ostatici, foștii șefi ai IPJ Bacău și ai Poliției Onești au ajuns tot șefi

* șefii înlocuiți de la conducerea IPJ Bacău și a Poliției din Onești au fost mutați în alte funcții de șefi * adjunctul IPJ Bacău, care era la conducerea instituției în ziua luării de ostatici încheiate cu o dublă crimă, este acum comandant al Poliției Municipiului Bacău

 

Legea le dă acestora dreptul să ocupe în continuare funcții de conducere.

Șeful IPJ Bacău a fost mutat la București și acum este director adjunct al Direcției de management strategic și suport informațional. Fiind chestor, nu putea să i se ofere de către conducerea Poliției un post inferior. S-a urmărit însă să nu i se dea sarcini care să aibă legătură cu siguranța cetățeanului, așa că acum se va ocupa de arhivă și de circuitul documentelor în Poliția Română.

Adjunctul IPJ Bacău, a fost schimbat din funcție, dar se întoarce șef la Poliția Municipală Bacău, deoarece legea spune că are dreptul să ocupe postul câștigat prin concurs.

Cei doi șefi al Poliției Onești, schimbați din funcție, sunt acum în concediu medical.

Când se vor reîntoarce la muncă, șeful Poliției Onești va lucra la Biroul supravegheri judiciare, iar adjunctul lui, la biroul pentru protecția animalelor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro