Mergi la conţinutul principal

Înjunghiat cu un cuţit de colegul de serviciu, în parcarea firmei

pe fondul unei discuţii în contradictoriu, Ionuţ G. l-a aşteptat în parcare pe un coleg şi l-a lovit cu un cuţit • victima a ajuns la spital, unde a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale • fapta a fost comisă în ianuarie anul trecut, iar acum agresorul a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe

 

Doi angajaţi de la societatea “Marex” Brăila au intrat în conflict, iar la plecarea de la muncă, unul l-a înjunghiat cu un cuţit pe celălalt. Victima a suferit leziuni  pentru care a avut nevoie de aproape 10 zile de îngrijiri medicale. Atacatorul, Ionuţ G., de 37 de ani, era mecanic la firmă şi fusese chemat pentru a repara un utilaj care nu mai funcţiona. Pentru fapta comisă în ianuarie anul trecut, inculpatul a fost trimis acum în faţa instanţei, el fiind judecat pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

După cum se arată în rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, la data de 21 ianuarie 2016, lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila - Secţia 2 Poliţie Rurală, au fost sesizaţi prin serviciul de urgenţă 112, de către C.G., din municipiu, cu privire la faptul că, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla în parcarea auto aparţinând SC Marex SRL, a fost agresionat fizic de către Ionuţ G. Din declaraţia persoanei vătămate a reieşit faptul că, în dimineaţa zilei respective, s-a deplasat la sediul firmei unde îşi desfăşura activitatea ca manipulant materiale. Pe timpul desfăşurării activităţii, s-a defectat utilajul pe care lucra, astfel că l-a sunat pe inculpatul Ionuţ G. care se ocupa cu întreţinerea maşinilor de lucru, pentru a remedia defecţiunea.

După solicitarea primită, inculpatul a mers la hala de lucru unde se afla utilajul defect, ocazie cu care a avut o discuţie contractorie cu colegul de serviciu, pe fondul relaţiilor de serviciu.

În jurul orei 18.30, partea vătămată a încheiat activitatea şi, împreună cu două colege, a părăsit hala de lucru, plecând către domiciliu.

În momentul când au ajuns la poarta societăţii, inculpatul care se afla în parcare lângă un autoturism, a venit către partea vătămată şi, fără motiv, a lovit-o pe aceasta cu un cuţit, o singură dată, în zona abdomentului. Agresorul a plecat apoi către municipiul Brăila.

După incident, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila - Unitatea de Primire Urgenţe, unde în urma investigaţiilor efectuate s-a decis internarea pe o perioadă de 5 zile.

Fiind audiat, inculpatul Ionuţ G. a recunoscut că, în seara de 21 ianuarie 2016, în timp ce se afla în parcarea societăţii la care lucra, l-a lovit cu cuţitul pe colegul său de serviciu, motivând că a avut cu acesta o altercaţie la locul de muncă, în timpul zilei.

Inculpatul a precizat că, imediat de la incident, a demisionat şi a plecat la muncă în Italia. După ce a aflat însă de la familie că este căutat de poliţişti, s-a prezentat la organul de anchetă pentru audieri.

La sfârşitul lunii ianuarie 2016, Serviciul de Medicină legală Brăila, în urma examinării medicale a bărbatului agresat, a eliberat acestuia cetificatul medico-legal în care se arăta faptul că necesită pentru vindecare un număr de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Ionuţ G., dosarul fiind trimis pentru soluţionare la Judecătoria Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro