Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Înfrângere severă pentru CS Făurei

• fără fraţii Bănel şi Stelian Nicoliţă echipa din Făurei a pierdut cu 6-1 la CS Tunari • Andrei Puşcaşu a marcat din penalty pentru oaspeţi

 

Fără cei mai importanţi jucători din lot, Bănel Nicoliţă şi Stelian Nicoliţă, CS Făurei a fost o victimă sigură la CS Tunari, una dintre formaţiile care au ca obiectiv podiumul în acest campionat.

Formaţia gazdă a deschis scorul încă din minutul 4 prin Bâtfoi, apoi, pentru o scurtă perioadă, jocul s-a echilibrat. După o acţiune personală Puşcaşu (min. 16) i-a pasat lui Ionuţ Cristian care a şutat de la 2-3 metri, însă portarul Perianu a reuşit să evite golul: deşi mingea trecuse de linia de poartă cu toată circumferinţa, arbitrul de centru nu a validat golul.

Până la pauză CS Tunari a mai înscris de două ori prin Barabaş, care a transformat o lovitură de la 11 metri, şi Mitracu.

La prima fază a reprizei a doua echipa gazdă a înscris cel de-al patrulea gol, reuşita de 4-0 fiind semnată de Ionuţ Pădineanu.

După numai două minute Andrei Puşcaşu a fost faultat în careul gazdelor şi tot el a transformat penalty-ul acordat echipei vizitatoare şi scorul a devenit 4-1 pentru CS Tunari. Până la finalul partidei pentru gazde au mai înscris Bâtfoi, pentru 5-1, şi Alin Ilin, pentru 6-1.

CS Făurei a mai obţinut un penalty la scorul de 5-1, când Ionuţ Cristian a fost faultat în careul gazdelor, dar acelaşi jucător a executat lovitura de pedeapsă şi a ratat.

În etapa următoare CS Făurei, locul al 12-lea, va juca pe teren propriu cu Unirea Slobozia, liderul Seriei a II-a.

 

CS Făurei: A. Nicoliţă – Mocanu, Drezaliu, Căldăraru, Percă, A. Huţu – Ndigwe, Puşcaşu, F. Roată, Racoviţă (min. 80: Grozea) – I. Cristian.
Categorie articol: 

Comentarii