Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Înfrângere la scor pentru Victoria Traian la Slobozia

• Unirea a câştigat amicalul cu 7-0 • titular la gazde a fost brăileanul Mădălin Pascu, care a activat la Sportul Chiscani

 

Echipa de Liga a IV-a Victoria Traian a pierdut cu 7-0 amicalul susţinut în deplasare, la una dintre formaţiile din Liga a III-a care, în sezonul următor, are ca obiectiv promovarea în eşalonul al doilea al fotbalului românesc, Unirea Slobozia. La Unirea, titular în flancul dreapta al apărării a fost Mădălin Pascu, fostul jucător al echipei Sportul Chiscani, jucător care a semnat pe o perioadă de doi ani cu echipa din Slobozia. Iar în acest joc Mădălin Pascu a avut o prestaţie foarte bună.

Revenind la joc, acesta a avut o primă repriză echilibrată şi o a doua controlată autoritar de echipa gazdă. În prima parte a amicalului, Costel Roşu şi Claudiu Zaharia au irosit două mari ocazii de gol.

Unirea Slobozia s-a impus cu 7-0, golurile fiind marcate de Adrian Moldovan 4, Adrian Răduca 2 şi Constantin Toma.

 

Unirea Slobozia: Poiană - M. Pascu, Ibrian, Ţeţe, Dumbravă - Chebac, Lemnaru, Moise, Danciu - Nicu, Moldovan. În repriza a doua a fost rulat întreg lotul.

Victoria Traian: Tunea (min. 78: Dinu) - Huţu, Gheţu, Zăgan, Ioniţă (min. 55: Păvălache) - Orăşanu, Tudorache, C. Roşu, Bogdan - A. Ion, Zaharia.
Categorie articol: 

Comentarii