Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Înfrângere la scor în primul amical al verii

• CS Făurei, învinsă cu 6-0 de SCM Gloria Buzău

 

CS Făurei a pierdut la scor, 6-0, amicalul disputat în deplasare la SCM Gloria Buzău, formaţie care a promovat în campionatul trecut în Liga a II-a. Pe undeva un rezultat aşteptat, raportat la valoarea celor două loturi precum şi al momentului în care a avut loc testul, pentru că buzoienii au încheiat pregătirile înaintea debutului în eşalonul secund, urmând ca pe 4 august să joace în compania celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc, în timp ce, pentru formaţia manageriată de Bănel Nicoliţă, a fost primul amical după o perioadă de pregătire de două săptămâni.

Meciul de pe stadionul Gloria nu a avut istoric, echipa gazdă a marcat de cinci ori în primele 45 de minute, Valentin Alexandru şi Chipirliu au reuşit câte o dublă, a înscris şi Munteanu, după erori mari ale apărătorilor de la Făurei dar şi ale portarului Stavrev.

În repriza a doua, Gloria Buzău a mai înscris un gol în minutul 57 prin Constantinescu, apoi antrenorul Ilie Stan a rulat întreg lotul, însă nu s-a mai marcat până la final.

CS Făurei: Stavrev - Niţă, Agache, B. Nicoliţă, Mocanu - Dragomir, Băicoianu, Apostol, S. Valentin - S. Nicoliţă, Paraschiv.
Categorie articol: 

Comentarii