Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A încurcat țeava de apă cu țeava de gaze și era să provoace o nenorocire în bloc

A incercat sa taie teava de apa si a taiat teava de gaze. Un barbat din Braila, proprietar al unui apartament din cartierul Hipodrom, bloc Z, care-si renoveaza apartamentul a vrut sa taie o teava veche de apa din apartament si a taiat teava de gaze. In acel bloc mai sunt locatari care nu si-au montat contorizare la gaze si au ramas racordati la teava de gaze comuna, care le alimenteaza aragazele. Barbatul nu a cunoscut aceasta situatie si a gandit ca teava respectiva este de apa.

 

Cand a vazut ca ies gaze acesta a anuntat Distrigazul. La fata locului a ajuns si un echipaj de la pompieri care a asigurat zona si a luat masurile preventive. Echipa operativa de la societatea de gaze ajunsa la fata locului a intrerupt alimentarea cu gaze a blocului. In urma evenimentului nu au fost victime sau pagube materiale. Barbatul va trebui sa remedieze avaria, dar pana atunci si-a lasat vecinii, cei mai multi pensionari, fara gaze.

 

Pompierii atrag atentia brailenilor ca in municipiu mai sunt multe blocuri in aceasta situatie, iar o teava pe care unii o considera de apa, poate fi de gaze. Ei le recomanda celor care isi fac renovari in apartament sa se intereseze dinainte despre situatia reala din bloc pentru a nu mai aparea confuzii.
Categorie articol: 

Comentarii