Mergi la conţinutul principal

Închisoare pentru atacatorul de la cafe-barul «Cina» din Obor

Individul care a dat dat o lovitură de aproape 40.000 lei, la cafe-barul ce aparţinea SC "Cina" Srl, de pe strada Oborului, Romeo Robert Hoisan, a primit o pedeapsă cu închisoarea. Judecătoria Brăila l-a condamnat pe bărbat la 2 ani şi 6 luni închisoare. Soluţia a fost dată de Judecătoria Brăila şi a rămas definitivă, asta pentru că cel condamnat nu a formulat apel. În iunie, el a mers la bar "Cina", a smuls camera video, şi-a pus mănuşi şi a furat 1.200 euro şi 26.500 lei. Poliţiştii l-au prins imediat şi l-au băgat la arest, iar apoi a fost trimis în judecată.
Potrivit rechizitoriului Parchetului, pe 12 iunie, la Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila a fost înregistrată cererea reprezentantei SC Cina SRL Brăila, care a reclamat faptul că în noaptea de 11/12 iunie, persoane necunoscute, prin folosire de chei potrivite, au pătruns în incinta cafe-barului amplasat la parterul unui bloc, de pe strada Oborului. Asta după ce, anterior, au scos din funcţiune una dintre camerele de supraveghere montate în dreptul uşii de acces în cafe-bar. Din interior au fost sustraşi bani şi bunuri, valoarea totală a prejudiciului fiind de 34.814 lei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, în noaptea respectivă, inculpatul Romeo-Robert Hoisan a dat buzna în cafe-bar cu scopul de a sustrage bani şi bunuri. El a smuls din perete una dintre camerele de luat vederi, montată la exteriorul clădirii, pentru a nu fi observat, după care s-a deplasat în casa scării blocului, de unde se face accesul către biroul administraţiei cafe-barului. S-a asigurat că nu este văzut de alte persoane, apoi şi-a tras peste ambele mâini mănuşi chirurgicale şi folosindu-se de chei potrivite a descuiat broasca de la uşa de acces. Hoisan a pătruns în interior şi a început să caute bani prin toate obiectele de vestimentaţie aparţinând administratorului societăţii, din birou, cuier, dressing-ul de pe hol şi vestiar. "Din buzunarele unei perechi de pantaloni ce aparţineau administatorului a sustras suma de 1.200 euro, iar din buzunarul unei geci aflate în cuier a luat suma de 26.500 lei, bani proveniţi din gestiunea Sc Cina Srl", au arătat procurorii. Chiar dacă a demontat camera video de la exterior, faptele sale au fost scoase în evidenţă de imaginile surprinse de camerele aflate la interior.
În faţa procurorilor, inculpatul Romeo-Robert Hoisan a avut o atitudine parţial sinceră. Hoţul a negat că a furat importanta sumă de bani, spunând că a luat doar sticle de băuturi alcoolice, aspect care a fost contrazis de imaginile video. Pe 16 iunie 2015, Judecătoria Brăila a dispus arestarea preventivă a inculpatului Romeo-Robert Hoisan, pentru 30 de zile, măsură care a fost apoi prelungită.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro