Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A început plombarea gropilor din municipiu

• primele zone în care şi-au făcut apariţia, ieri, echipele de lucru ale “Cricons” Galaţi au fost Str. Chişinăului şi Şoseaua de Centură, pe porţiunea din dreptul Grădinii Zoologice • urmează calea de acces spre trecerea bac Smârdan, apoi vor intra la reparaţii, pe rând, arterele principale, străzile pe unde circulă mijloace de transport, iar la final străzile din cartiere

 

Prima arteră rutieră din Brăila care beneficiază de plombe asfaltice, după mai bine de jumătate de an de când această activitate a fost stopată în municipiu, este Str. Chişinăului, din cartierul Radu Negru. Ieri, echipele de lucru ale “Cricons” Galaţi, firma care a câştigat contractul de reparaţii stradale scos la licitaţie de Primăria Brăila, şi-au adus utilajele şi s-a apucat de treabă. În prealabil, zecile de gropi de pe strada respectivă au fost raşchetate, fiind astfel pregătite pentru turnarea plombelor asfaltice.

În paralel, o a doua echipă a “Cricons” a început, tot ieri, astuparea găurilor din carosabilul Şoselei de Centură, în zona Grădinii Zoologice. Este vorba despre un tronson foarte circulat, care are permanent probleme, din cauză că fundaţia de sub carosabil este demult depăşită fizic şi moral. Deocamdată, însă, Primăria face doar reparaţii prin plombări, o reabilitare mai complexă a şoselei nefiind încă inclusă în planurile administraţiei locale.

După cum ne-a declarat primarul Marian Dragomir, următoarea zonă unde vor acţiona muncitorii “Cricons” este calea de rulare care face legătura municipiului cu trecerea bac spre Smârdan. Gropile existente în respectiva porţiune de şosea i-au adus la exasperare pe şoferii care tranzitează zona şi care se plâng că este inadmisibil ca acea bucată de drum circulată zilnic de mii de maşini să fie lăsată într-o asemenea stare.

În rest, prioritate la reparaţii vor avea arterele principale ale municipiului, urmate de străzile pe unde circulă mijloace de transport în comun, iar la final vor fi plombate străzile secundare, din cartierele de blocuri şi cartierele mărginaşe.
Categorie articol: 

Comentarii