Mergi la conţinutul principal

Început excelent de an pentru șahistul Cosmin Teodor Nedelcu

* brăileanul s-a clasat pe podium la puternicul concurs de șah FM Round Robin Galați-A

 

Start excelent de sezon competițional pentru șahistul brăilean Cosmin Teodor Nedelcu. Invitat la puternicul concurs de șah FM Round Robin Galați-A, unde a plecat din start de pe ultimul dintre cele opt locuri din turneul principal, cel în care au concurat jucătorii cu Elo peste 2000, Nedelcu s-a clasat, după șapte runde, pe locul al treilea.

În perioada 9-17 ianuarie, la Galați s-a desfășurat concursul de șah clasic FM Round Robin Galați-A , competiție organizată de clubul Smart Galați. Concursul de șah clasic a fost structurat pe trei categorii valorice, în funcție de coeficientul Elo. Iar printre invitați s-a regăsit și brăileanul Cosmin Teodor Nedelcu. Acesta a concurat în turneul principal, cu opt jucători, de la șase cluburi din țară la start, majoritatea maeștri FIDE sau candidat maestru, toți cu coeficientul Elo peste 2000. Cu toate că a plecat din start de pe poziția a opta, din tot atâtea locuri, Nedelcu a avut un parcurs foarte bun. După un maraton șahist, cu partide de peste patru ore, șahistul brăilean și-a trecut în cont trei victorii și două remize și s-a clasat pe locul al treilea. În urma acestor rezultate, Cosmin Teodor Nedelcu a obținut un plus de 77 puncte la coeficientul Elo și a reuit să treacă de cota 2100.

“Am început cu bine anul 2021 și îi mulțumesc organizatorului Lucian Gâlea pentru invitație și pentru condițiile organizatorice foarte bune”, ne-a declarat Cosmin Teodor Nedelcu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro