Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Început excelent de an pentru șahistul Cosmin Teodor Nedelcu

* brăileanul s-a clasat pe podium la puternicul concurs de șah FM Round Robin Galați-A

 

Start excelent de sezon competițional pentru șahistul brăilean Cosmin Teodor Nedelcu. Invitat la puternicul concurs de șah FM Round Robin Galați-A, unde a plecat din start de pe ultimul dintre cele opt locuri din turneul principal, cel în care au concurat jucătorii cu Elo peste 2000, Nedelcu s-a clasat, după șapte runde, pe locul al treilea.

În perioada 9-17 ianuarie, la Galați s-a desfășurat concursul de șah clasic FM Round Robin Galați-A , competiție organizată de clubul Smart Galați. Concursul de șah clasic a fost structurat pe trei categorii valorice, în funcție de coeficientul Elo. Iar printre invitați s-a regăsit și brăileanul Cosmin Teodor Nedelcu. Acesta a concurat în turneul principal, cu opt jucători, de la șase cluburi din țară la start, majoritatea maeștri FIDE sau candidat maestru, toți cu coeficientul Elo peste 2000. Cu toate că a plecat din start de pe poziția a opta, din tot atâtea locuri, Nedelcu a avut un parcurs foarte bun. După un maraton șahist, cu partide de peste patru ore, șahistul brăilean și-a trecut în cont trei victorii și două remize și s-a clasat pe locul al treilea. În urma acestor rezultate, Cosmin Teodor Nedelcu a obținut un plus de 77 puncte la coeficientul Elo și a reuit să treacă de cota 2100.

“Am început cu bine anul 2021 și îi mulțumesc organizatorului Lucian Gâlea pentru invitație și pentru condițiile organizatorice foarte bune”, ne-a declarat Cosmin Teodor Nedelcu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii