Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A început din nou să crească numărul infectărilor zilnice Covid-19

* în ziua de 25 februarie, au fost 31 de cazuri nou confirmate la Brăila, iar în ziua anterioară au fost 36 de persoane infectate cu coronavirus * este totuși și o veste bună, aceea că în ultimele două zile nu a fost înregistrat vreun deces * totalul de persoane vaccinate era de 13.546 persoane

 

Situația Covid la nivelul județului Brăla. În ultimele două zile, cazurile persoanelor infectate a înregistrat o ușoară creștere față de zilele anterioare. Partea bună este că nu au fost înregistrate persoane decedate.

În ziua de 25 februarie, au fost 31 de cazuri nou confirmate la Brăila și zero decese, iar în ziua anterioară  au fost 36 de persoane infectate cu coronavirus și zero persoane decedate. Asta în contextul în care, săptămâna trecută, erau cam 20 de cazuri nou confirmate, zilnic.

Numărul total de persoane confirmate de la începutul pandemiei ajunsese, ieri, la 9.472, al celor vindecate în spitale 1.943, iar numărul de persoane decedate de la începutul pandemiei a ajuns la 478.

Brăilenii continuă să se vaccineze. La data de 23 februarie au fost 180 vaccinați la Spitalul Județean de Urgență, 30 la Spitalul de Psihiatrie, 26 la Spitalul Orășenesc Făurei, iar 55 la școala Mihai Eminescu și 60 la Brigada 10 Geniu.

Totalul de persoane vaccinate de la începutul campaniei a trecut de 13.500.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii