Mergi la conţinutul principal

A început “Turneul de fotbal în sală al instituţiilor”

• Inspectoratul Şcolar – Penitenciare a fost meciul zilei • în prima zi s-au strâns 2.200 lei pentru Cristian Filip • competiţia este organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Brăila, prin Comisia de Fotbal în Sală şi Carrefour

 

Ieri, la Sala Polivalentă s-a desfăşurat prima etapă din cadrul “Turneului de fotbal în sală al instituţiilor”, competiţie caritabilă care se desfăşoară sub deviza “Hai la fotbal pentru Cristi”. Este vorba despre Cristian Filip, adolescentul brăilean care este internat la clinica Acibadem din Turcia, unde urmează şedinţe de radioterapie şi chimioterapie, iar tratamentul său se ridică la 23.500 euro.

Au fost patru partide în care nu rezultatul a primat ci bucuria de a juca fotbal în condiţii decente. Cel mai spectaculos joc al primei etape a fost cel dintre echipa Inspectoratului Şcolar Judeţean şi cea a de la Penitenciare. Un meci cu răsturnări de scor şi cu multe goluri înscrise, câştigat în final cu 6-4 de IŞJ. La finalul acestei etape organizatorii au reuşit să strângă suma de 2.200 lei pentru Cristian Filip.

Din punctul meu de vedere este o competiţie reuşită din toate punctele de vedere. În primul rând, încă din prima zi pentru Cristian Filip s-au strâns 22 de milioane lei vechi şi nu au venit încă toate echipele. Eu cred că pe măsură ce brăilenii vor afla despre acţiunea noastră şi sumele vor fi altele. În ceea ce priveşte aspectul sportiv pot spune că am asistat deja la un meci spectaculos, cel dintre Inspectoratul Şcolar şi Penitenciare, două formaţii care merită urmărite în continuare. Dar încă nu au intrat în competiţie Poliţia şi Armata, ambele cu echipe valoroase. Nivelul meciurilor va creşte pe măsură ce această competiţie avansează spre fazele finale, aşa că şteptăm brăilenii la Sala Polivalentă. La celelalte echipe care au pierdut s-a văzut pe chipul jucătorilor bucuria de a juca fotbal într-un mod civilizat”, a declarat Adrian Manole.

“Turneul de fotbal în sală al instituţiilor” este organizat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Brăila, prin Comisia de Fotbal în Sală şi Carrefour, reprezentat de directorul Dan Toma.

La “Turneul de fotbal în sală al instituţiilor” participă următoarele echipe: Seria I: Inspectoratul Şcolar Judeţean, Primăria, ANAF, Poliţia, Penitenciarele, iar din Seria a II-a fac parte: Jandarmeria, Armata, CCO (Combaterea Crimei Organizate), Poliţia de Frontieră, Compania de Utilităţi Publice (CUP) Dunărea Brăila.

 

Rezultatele înregistrate în prima zi:

Primăria – ANAF 0-7

Inspectoratul Şcolar – Penitenciare 6-4

Jandarmeria – CUP Dunărea 7-2

CCO – Poliţia de Frontieră 1-5

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro