Mergi la conţinutul principal

A început “Cupa de toamnă Cuza Sport” la baschet

• competiţia face parte din proiectul “Baschet pentru Brăila, Brăila pentru baschet”, finanţat de Consiliul Judeţean • vineri, 23 septembrie, de la ora 18.00 şi sâmbătă, de la ora 11.00, “dublă” amicală Cuza Sport Brăila - Politehnica Iaşi

 

Marţi după-amiază, la Sala Polivalentă a început “Cupa de toamnă Cuza Sport” la baschet masculin, competiţie care se desfăşoară în cadrul proiectului “Baschet pentru Brăila, Brăila pentru baschet”, la care participă opt formaţii de la tot atâtea licee brăilene şi echipa de seniori a clubului Cuza Sport care activează în Liga I. Proiectul pe care îl derulează clubul brăilean de baschet este finanţat de Consiliul Judeţean. Se vor diputa 28 de meciuri de baschet, iar Cuza Sport va juca cu fiecare formaţie înscrisă în competiţie. În perioada 7-9 octombrie şi 28-30 octombrie se vor disputa câte patru meciuri pe zi, iar la final va avea loc festivitatea de premiere.

Vom premia toate cele nouă echipe şi pe profesorii-antrenori, astfel că 100 de sportivi vor primi echipament sportiv, trening şi rucsac, iar primele trei clasate vor mai fi recompensate cu diplome şi medalii”, a declarat Mircea Totolici, preşedintele clubului “Cuza Sport”.

Cuza Sport a mai transferat doi baschetbalişti

Clubul brăilean de baschet l-a tranferat de curând pe Cristian Corneanu, baschetbalist care în sezonul trecut a promovat cu Baia Mare în Liga Naţională, şi pe Andrei Căpuşan, care vine de la CSM Ploieşti, ambii extreme de forţă. “Ambii sunt jucători de 2 m, experimentaţi: Corneanu a promovat în Liga Naţională sezonul trecut cu Baia Mare, este bun la aruncările de la distanţă dar are un plasament foarte bun la recuperare, Căpuşan a promovat tot în campionatul trecut cu CSM Ploieşti. El este un specialist în aruncările de la semidistanţă, de asemenea are un porocentaj bun la recuperări. Căpuşan a jucat în prima ligă la Energia Rovinari, BC Mureş, CSU Ploieşti, BC Timişoara, SCM U Craiova”, a explicat Mircea Totolici.

Vineri şi sâmbătă amicale cu Politehnica Iaşi

Cuza Sport va susţine vineri de la ora 18.00 şi sâmbătă, de la ora 11.00, în Sala Polivalentă, două partide amicale cu Politehnica Iaşi, una dintre favoritele la promovarea în Liga Naţională în sezonul 2016-2017. 

Îi aşteptăm pe brăileni în număr cât mai mare la Sala Polivalentă pentru că vor fi două meciuri spectaculoase care, cu siguranţă, vor depăşi statutul de partide amicale. Ne dorim de asemenea, în continuare, o cât mai bună colaborare cu autorităţile locale, Primăria şi Consiliul Judeţean, în vederea sprijinirii şi dezvoltării baschetului la nivel judeţean şI, totodată, o cât mai bună promovare a judeţului Brăila în toată România. Doar uniţi într-o familie vom fi mai puternici şi ne vom putea îndeplini obiectivele. Încet dar sigur, baschetul a devenit în Brăila un mod de educaţie în rândul comunităţii locale şi în special în cel al tinerilor brăileni, reuşind să creeze modele în rândul acestora”, a mai spus Mircea Totolici.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro