Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Începe Liga a III-a la fotbal

• Bănel Nicoliţă şi fraţii săi au montat scaunele în tribuna stadionului din Făurei • baza sportivă a fost omologată şi astăzi CS Făurei joacă acasă cu ACSM Olteniţa • Sportul Chiscani se deplasează la CS Medgidia • ambele meciuri încep la ora 18.00

 

Astăzi, de la ora 18.00, au loc meciurile din etapa inaugurală a sezonului 2018-2019 din Liga a III-a, rundă în care nou promovata CS Făurei va evolua pe teren propriu cu ACSM Olteniţa, iar Sportul Chiscani în deplasare la o formaţie care, de asemenea, a urcat în acest eşalon în această vară, CS Medgidia.

Stadionul din Făurei a fost omologat în această săptămână pentru Liga a III-a, iar marele merit al transformărilor care au avut loc aparţine fraţilor Nicoliţă. Fostul internaţional stelist a lucrat cot la cot cu fraţii săi să monteze scaunele în tribună. Au fost renovate cabinele celor două echipe, precum şi cea pentru arbitri. Acum cochetul stadion din Făurei îi aşteaptă pe iubitorii sportului rege, la primul meci pe care echipa manageriată de Bănel Nicoliţă o va susţine în compania celor de la ACSM Olteniţa.

“Ne dorim să facem o figură frumoasă în Liga a III-a. Ca jucător, mie nu mi-au plăcut jumătăţile de măsură, am muncit ca să câştig cu echipa, acelaşi lucru mi-l doresc şi cu CS Făurei. Avem două meciuri pe teren propriu, putem face 6 puncte. Aceasta este dorinţa mea pentru startul acestui campionat”, a declarat Bănel Nicoliţă.

Sportul Chiscani se deplasează astăzi tot la o nou promovată, CS Medgidia, şi va încerca să debuteze cu dreptul în noul sezon competiţional.

În această vară, echipa din Chiscani şi-a schimbat radical lotul de jucător, are un nou antrenor, pe Adrian Baldovin, şi un obiectiv îndrăzneţ: clasarea pe unul dintre primele şase locuri.

“Pregătirea foarte bună pe care am făcut-o în această vară ar trebui să-şi spună cuvântul şi să facem un joc bun. Începem campionatul în deplasare la o nou promovată, CS Medgidia. Nu va fi un joc uşor, dar mergem încrezători în forţele noastre şi cu un singur obiectiv: să câştigăm!”, ne-a declarat antrenorul Adrian Baldovin.

 

CS Tunari - Axiopolis Sport Cernavodă

CS Făurei - ACSM Olteniţa

CS Medgidia - Sportul Chiscani

CSO Bragadiru - FCSB 2

CS Afumaţi - Delta Dobrogea Tulcea

Agricola Borcea - SC Popeşti-Leordeni

Unirea Slobozia - Înainte Modelu

Fotbal Club R Bucureşti - Progresul Spartac Bucureşti.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii