Mergi la conţinutul principal

Începe Festivalul Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineret

În perioada 11 - 16 august, brăilenii sunt invitaţi să participe la cea de a IX-a ediţie a manifestării Zilele Municipiului Brăila, ediţia din acest an fiind parte integrantă a programului "Brăila - Capitală Europeană a Culturii 2021" . Aducând un plus de diversitate şi acţiuni recreative, evenimentele vor reuni timp de şase zile activităţi din diverse domenii, fiind un prilej de sărbătoare pentru întreaga comunitate. În aceeaşi perioadă se desfăşoară şi cea de a doua ediţie a Festivalului National de Teatru pentru Copii şi Tineret "Cărăbuş" acţiune care a fost inclusă în programul Zilelor Brăilei, ediţia de vară 2015, la care participă teatre din ţară şi din străinătate. Este vorba despre Teatrul din Cahul "Bogdan Petriceicu Haşdeu"- Republica Moldova, Teatrul pentru copii şi tineret din Botoşani "Vasilache", Teatrul pentru copii şi tineret din Craiova "Colibri, Teatrul de Stat din Constanţa "Căluţul de mare", Teatrul "Excelsior" din Bucureşti, Teatrul din Râmnicu Vâlcea "Anton Pann", Teatrul "Aşchiuţă din Piteşti, Teatrul "Ciufulici" din Ploieşti, Asociaţia Culturală "Livada", Liceul de Artă "Hariclea Darclee" din Brăila şi Teatrul- gazdă "Cărăbuş" din Brăila.
Ediţia din acest an se va desfăşura în mai multe locaţii din municipiu : Grădina Zoologică, Parcul Monument, Grădina Mare, Piaţa Poligon, Calea Galaţi - Stadion şi Fântâna cu berze, Cartierul Viziru şi Mall Brăila. La aceste manifestări şi-au anunţat prezenţa peste 130 de participanţi, care vor prezenta publicului un număr 24 de spectacole, programate în fiecare dimineaţă de la orele 10:30-11:00 şi după-amiaza începând cu orele 17:00-18:00.

Programul zile de astăzi, 11 august este următorul:

Cartier Vidin, în faţa Stadionului Progresul - Ora 18.30 - "Cărăbuş, în pădurea cu poveşti" - Teatrul de Păpuşi "Cărăbuş," Brăila
Calea Galaţi - Ora 17.30 - "Cei trei purceluşi" - "Lupii şi vrăjitoarele" - Cercurile de Teatru "Matrioski" şi "Albinuţele"
Parcul Viziru I - Ora 17.30 - "În lumea poveştilor" - Liceul de Artă "H. Darclee" Brăila
Parcul Monument - Ora 18.30 - "Punguţa cu doi bani" - Teatrul de Copii şi Tineret "Vasilache" Botoşani
Grădina Mare - Ora 18.30 - "Un suflet pentru o păpuşă" - Teatrul Republican "B. P. Haşdeu" Cahul

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro