Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Începe Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii

• cea de a V-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii “Cărăbuş” se va desfăşura în perioada 10 – 14 august 2018

 

În perioada 10 – 14 august 2018, Teatrul de Păpuşi Brăila organizează cea de a V-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii “Cărăbuş”. Atelierele de creaţie sau piesele de teatru din minunata lume a poveştilor vor fi prezentate în această perioadă în diverse zone ale oraşului de către trupele participante la festival şi se înscriu în cadrul manifestărilor desfăşurate cu ocazia Zilelor Municipiului Brăila.

Festivalul se va deschide vineri, la ora 10,30, cu atelierele de creaţie şi pictură ale Teatrului de Păpuşi Brăila, care vor fi prezente în Grădina Publică, iar de la ora 18.00, actorii Teatrului “Cărăbuş” vor juca piesa “Cei trei purceluşi” în Parcul “Monument”. Prima zi a festivalului se va încheia cu “Prinţul şi vrăjitoarea”, piesă care va fi jucată de trupa Asociaţiei “Teatru pentru toţi” din Piteşti la Brăila Mall, cu începere de la ora 18,30.
Categorie articol: 

Comentarii